Cookie- og privatlivspolitik


Compro VideoMate V300

Fin tv-modtager, der med et minimum af opsætning, laver din pc-skærm om til et fjernsyn.

Set til:

699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

V300 er en tv-modtager til hjemmekontoret. En lille boks, som du sætter mellem din pc og din skærm for at forvandle denne til et tv.

Opsætningen tager ikke meget længere, end det tog at skrive denne sætning. Fordi det er en tv-modtager i sig selv, og den derfor ikke skal installeres i pc’en, er den lige så nem at sætte op, som et nyt fjernsyn.

Sæt den til, tænd, og søg efter kanalerne, og du er færdig. Du kan altså ikke bruge denne modtagerboks, hvis du vil optage tv på din pc, men fordi signalet fra din pc til skærmen går igennem boksen, kan du have tv-billedet som et vindue på din skærm, mens du arbejder (picture-in-picture) – fordelen ved denne løsning er, at den er væsentlig nemmere at arbejde med end tv-tunere til pc’en og billigere end at købe et fladskærms-tv, hvis man vil have tv-modtagelse i sin skærm også.

Billedkvaliteten er ganske god uden dog ligefrem at imponere – og billedet er analogt med de begrænsninger, det giver. De optimale billeder på en fladskærm, hvis vi ignorerer High Definition, der stadig har en ekstremt sparsom udbredelse, kommer fra en digitalmodtager. Sammen med boksen får du en vældig ordinær fjernbetjening og en lille valgfri bordstander, der ud over at optage lidt mindre bordplads giver ekstra input-muligheder, hvilket også forklarer det store ”Gamer”-klistermærke på kassen. Med standeren kan man nemlig også spille PlayStation, Xbox med mere på sin computerskærm.

Fakta
  • Nem at sætte op

  • Enkel og lille

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her