Cookie- og privatlivspolitik


Compro VideoMate T750

Fin tv-tuner med masser af muligheder, men den medfølgende software ødelægger den samlede oplevelse.

Set til:

900,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

VideoMate T750 er en smart tv-tuner, der er spækket med funktioner. Den kan både modtage digital- og analog-tv, FM-radio, er forberedt til at modtage tv i høj opløsning (HDTV), og så har den også to videoindgange og kan bl.a. bruges til overførsel af hjemmevideoen fra videokameraet og til pc'en. Derudover er der flere tekniske detaljer, vi rigtig godt kan lide, men Compro har forsynet tv-tuneren med en elendig software (driveren plus CombroDTV, som bruges til at se tv med), der mildest talt kan drive en til vanvid.

Først og fremmest kan tv-tuneren selv tænde og slukke for pc'en, og det er genialt, for så kan man indstille pc'en til at optage tv, når man ikke er hjemme, uden at den behøver være tændt. Det eneste, det kræver, er et mindre kirurgisk indgreb i pc'en, hvor man skal bytte rundt på nogle kabler - det er ikke svært og ret godt beskrevet i manualen, men det kræver en smule teknisk gåpåmod. En anden fin detalje er, at tuneren kan optage tv direkte på dvd eller cd.

Når det kommer til antenneforhold, er tv-tuneren desværre ikke udpræget følsom, og hvor vi normalt kan modtage de fleste tv-kanaler på en almindelig stueantenne, krævede T750 en ordentlig én af slagsen, før den ville vise noget som helst. Bedst var den til at modtage digitalt.


Den medfølgende software er elendig, og gør det ekstra besværligt at gennemskue og betjene tunerens mange muligheder. Da vi testede den på en Vista-pc, ville fjernbetjeningen slet ikke virke. Til gengæld fungerede tuneren eminent godt med mediecenteret. Derefter afprøvede vi tuneren på en Windows XP-pc, hvor fjernbetjeningen virkede perfekt, men på XP fik vi driverfejl, hver gang vi prøvede at optage (selv efter en driveropdatering). Mærkeligt og irriterende, og det er "små" problemer som disse, man skal være klar til selv at løse, hvis man vælger at købe VideoMate T750.

Fakta

Compro VideoMate T750

  • Forberedt til HDTV

  • Kan tænde/slukke for pc'en

  • Kan optage på dvd/cd

  • Fin fjernbetjening

  • Medfølgende software/drivere

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her