Cookie- og privatlivspolitik


Company of Heroes Opposing Fronts

Company of Heroes Opposing Fronts er et flot og fængende strategispil, som får timerne til at flyve af sted.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Company of Heroes Opposing Fronts er et rigtig godt strategispil, der udspiller sig i slutningen af anden verdenskrig. Man kan enten spille som tyskerne, der kæmper for at holde stand, eller som de allierede, der skal sprænge sig i gennem de tyske barrikader.

Kort fortalt gælder det, som hærfører i spillet, om at bygge tropper og tanks, invadere og forsvare, og da spillet foregår i rigtig tid (realtime strategy), nytter det ikke noget at nøle. Fjenden venter nemlig ikke på, at man lige får bygget de sidste tanks færdige.

Der er to hovedkampagner: Operation Market Garden, hvor man som tysker skal holde stand mod de allierede, og Liberation of Caan, hvor rollerne omtrent er byttet om. Der er masser af handling i de to kampagner, hvor man løbene får nye ordrer og opgaver, og her får man også lidt hjælp fra de overordnede, som fortæller, hvad man skal, og hvordan man skal gøre.

Er man ikke til storladent krigsdrama og bare vil have en god omgang action, kan man også spille Skirmish. Skirmish er, at man vælger sit hold, enten tyskerne eller briterne, vælger en bane og et passende antal modstandere (kan både være computeren, naboen eller helt ukendte spillere fra internettet), og så gælder det ellers bare om at udrydde hinanden - det er hamrende sjovt!

Hvis man ikke er bekendt med strategispil i denne genre (som fx klassikerne Warcraft eller Red Alert), kan det godt betale sig at gennemføre træningsprogrammet. Selv om det hele foregår på engelsk, er det tilpas langsommeligt og pædagogisk til, at man får noget ud af det, og det går hurtigt med at lære de grundlæggende teknikker og taktikker.

Grafikken er flot og fængende, og den fantastiske lyd sætter prikken over i'et. Når man zoomer ind på de enkelte soldater, kan man høre dem snakke sammen, mens bomberne eksploderer i det fjerne - meget autentisk.

Det eneste, der er lidt svært at vænne sig til, er styringen. Når man vil bevæge synsfeltet rundt på slagmarken, kan man gøre det med piletasterne eller med musen (ved at placere markøren i toppen, bunden eller i siderne af skærmen), men når det gælder piletasterne sejler det.

Fakta

Company of Heroes Opposing Fronts

  • Flot grafik

  • God lyd

  • God træningsdel

  • Mulighed for at spille Skirmish

  • Sejlende styring med piletasterne

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her