Cookie- og privatlivspolitik


Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Command & Conquer-serien er en gammel kending inden for real time strategy-genren – altså strategispil, hvor der skal træffes beslutninger, mens spillet er i gang.

Set til:

350,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvor det i tidligere Com­mand & Conquer-spil har været et spørgsmål om at bygge en base og sætte sig på ressourcerne, som bruges til at bygge enheder med, er der her tale om et system, der bygger på ”com­mand point”, point, som man har til rådighed, og som bruges til at bygge enheder med. Når du har nået loftet, er du nødt til at vente på, at enheder forgår i kamp, eller slette enheder for at frigøre point til at bygge nye for.

Bygninger er reduceret til kanon- og missiltårne, og baserne er store mobile fabrikker, der gør, at man slipper for den fastlåste position, som ellers har været meget traditionelt for genren. Det fjerner noget af det, som har været Command & Con­quers varemærke og charme i de foregående spil i serien, og gør det til en helt anden oplevelse.

Igennem filmsekvenser med skuespillere tager man del i de begivenheder, der har lagt rammen for spillets kampagner de sidste 15 år. Kender man ikke forhistorien, vil man til tider føle sig en smule tabt.

Alle enheder i spillet kan inddeles i en af flere kategorier, alle med fordele og ulemper. På papiret er det måske meget godt, men det ender ofte i timelange kampe, der ikke er andet end ren sten-saks-papir. Ens fodfolk bliver dræbt af biler, som man så sætter luftvåbnet ind mod, kun for senere at få
flyene skudt ned af fodfolk med raketstyr og så videre. Det bliver kun gjort endnu mere irriterende af det faktum, at man ikke har adgang til alle teknologier og enheder til at starte med, men derimod skal gøre sig fortjent til dem ved at stige i niveau ved at spille. Ved slutningen af kampagnen, var det ikke lykkedes os at få adgang til mere end halvdelen af, hvad vi kunne.

Fakta

Spillet er underholdende, men ikke unikt, og det har en række frustrerende elementer.

  • Nyt pointsystem

  • Meget mere mobilitet i spillet

  • Sten-saks-papir-kampe

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her