Cookie- og privatlivspolitik


Civilization V

Du skal lige have bygget et universitet. Du skal lige have opdaget trykpressen. Civilization V er ekstremt vanedannende.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Du skal lige invadere Singapore. Civilization V er et af de spil, hvor du hele tiden lige skal det ene eller det andet, og inden du får set dig om, er klokken to om natten, uden at du overhovedet føler, at du er nær færdig med spillet.

Civilization V er nyeste skud i en serie med næsten 20 års finpudsning af et velfungerende spil. Kernen i spillet er stadig at opbygge en civilisation fra etableringen af din første by, til du gennem teknologiske landvindinger, bygningsværker og militære slagsmål er det dominerende statsoverhoved på kloden. I bund og grund det samme spil som altid, men i den seneste version med en virkelig velfungerende brugerflade, en kunstig intelligens, der ikke er til at spøge med, og en dybde i spillet, som synes endeløs.

Fordi Civilization V er et såkaldt turbaseret spil, er det en spiloplevelse fri for stress, og hvor der ikke skal tages beslutninger, før du som spiller klikker dig klar til det. Det står dig frit for, om du vil satse på en militær overlegenhed, eller om du på mere civiliseret vis vil vinde spillet ved at være den første nation, der sender et koloniseringsfartøj ud i rummet eller opnår verdensfred ved at samle nationerne i FN.

Det fine ved Civilization V er, at det kan spilles igen og igen; selv mens du er i gang med et spil, vandrer dine tanker i retning af, hvad der skal gøres anderledes næste gang, hvem af de 18 statsoverhoveder du så vil prøve kræfter med, og om sværhedsgraden eller indstillingerne for spilverdenens udformning skal justeres. Det er ekstremt vanedannende.

Fakta

Nybegynderen holdes flot i hånden, mens den garvede spiller kan dykke dybt ned i spillet.

  • Grafisk lækkert

  • Stor dybde i spillet

  • Fremragende brugerflade

  • Gode multiplayer-muligheder

  • Tyk manual kun som PDF

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her