Cookie- og privatlivspolitik


Civilization IV

Jættestærk strategi og lettere brugerflade: årets bedste strategispil rammer plet og med en uhyggelig høj detaljegrad.

Set til:

314,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nogle spil oser af magisk tiltrækningskræft fra første klik. Sådan er fjerde udgave af Civilization. Men eftersom Rom ikke blev rejst på en dag, vil det ligeså tage tid, før man for alvor indser, hvor spektakulær detaljegrad og muligheder, der ligger gemt i Civilization IV.

Først og fremmest er det pædagogisk hjælp til alle aspekter af spillet, for i modsætning til tidligere inkarnationer af spillet kan man nu automatisere næsten alle pligter, så ens koncentration kan rettes mod det centrale: hvordan ens civilisation bliver den største i hele verden.

Store dele af gameplayet er derfor kendt land: find den gyldne balance mellem oprustning, forskning, kulturel dyrkelse og ekspansion af riget. Men der er ingen rigtige og forkerte beslutninger, det hele er dilemmaer. Nu endda med et ekstra lag strategi ved indførelsen af religion, der både kan samle og splitte din nation. Andre nyskabelser er enheder, kaldet store ledere, der er nytteløse i kamp, men til gengæld giver klækkelige bonusser, når man ekspanderer, forsker eller handler.

Største ros er dog, hvordan brugerfladen tøjler spillets dybde og samtidig gør det let og overskueligt. Der er stadig meget engelsk og mange menuer, så det bliver aldrig et spil for alle, men for taktikerne med fritid i skemaet er Civilization IV et køb, der ikke vil samle støv lige med det samme særligt fordi man får lyst til at spille verdenshistorien igennem igen og igen. Også fordi multiplayer-delen nu er superb integreret, hvor man dog snildt kan regne med dagslange spilsessions.

Magien er tilbage for uformindsket kraft, og vi er fuldstændig forført af de mange smukke detaljer og enorme variationsmuligheder. Et formidabelt strategispil.

Fakta

Fakta

Civilization IV

KE Media henviser til nærmeste forhandler på tlf.: 89 44 22 33.

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her