Cookie- og privatlivspolitik


City Life

Sandsynligvis årets mest originale simulatorspil. Som Sim City, med social dybde.

Set til:

320,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Synes du også, at beboerne i Sim City er kedelige og kønsløse? Så kan du lege videre ovre på den store bane med City Life, som er lavet af den franske spilproduvent Monte Christo. Spillet ligner umiddelbart forbilledet Sim City, men grafikken er gejlet op til dagens standard, hvilket betyder, at du kan gå helt tæt på, og se folk gå rundt i gaderne i din by. Og hvad er nu det? Nogle af dem er sure og har beskidt tøj, og ikke alle gader er så hyggelige og nuttede som i Sim City.

City Life har nemlig en social dimension. Ikke blot skal du få bebyggelser, trafik og offentlige services til at gå op i en højere enhed. Du må også sørge for, at der er lige gode muligheder for både rige og fattige, originaler og bedsteborgere i byen. Spillet opererer med seks socialklasser, og alle er nødvendige for, at samfundet kan fungere. Uheldigvis hader flere af dem hinanden. Du kan godt bygge en by uden underklasse (så slipper du for kriminelle elementer også). Men hvem skal du så få til at tage de lavest betalte jobs, som at fjerne skraldet?

Brugerfladen byder ikke på de store overraskelser. Der er alle de værktøjer, som man er vant til fra genren. Man slipper dog for at tænke på at lave vandledninger og elmaster. Til gengæld skal man tænke mere over, hvor lægeklinikker og skoler anbringes, da de kun virker i nærområdet. Det er unødvendigt besværligt at gemme spillet. Faktisk er menuen så ulogisk opbygget, at man risikerer at forlade spillet i stedet.

City Life er en flot videreudvikling af bysimulator-genren, men sammenligningen med Sim City er umulig at slippe af med. Spillet har dog nyheder nok til at klare sig i forhold til originalen. Grafikken er flot, og det er en fornøjelse at zoome helt ind på gaderne og se livet udspille sig (eller se vrede borgere i demonstrationstog). Spillets store attraktion er klart de seks socialklasser, som giver realisme og ny udfordring i genren.

Fakta

FAKTA

City Life

  • Flot og detaljeret grafik

  • Social dybde

  • Udfordrende

  • Editor medfølger

  • Ulogiske menuer

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her