Cookie- og privatlivspolitik


Chimei CMV 222H

Chimei CMV 222H giver fine funktioner og også lidt ergonomiske muligheder. Men billedet lider under den begrænsede betragtningsvinkel.

Set til:

2.049,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

På designet slår Chimei CMV 222H mange andre fladskærme med flere længder. Der er masser af tilslutningsmuligheder, indbyggede højttalere, og så er der også en kortlæser, som læser seks af de mest almindelige typer hukommelseskort.

På billedkvaliteten bydes der først og fremmest på fine farver, og selv om meget mørke skygger i film og spil har en lille tendens til at flyde sammen til en sort plamage, er billedkvaliteten nogenlunde. Det værste er betragtningsvinklen, som synes meget begrænset. Når man sidder lige foran skærmen og læser tekst på en hvid baggrund, ses det tydeligt, at den hvide farve bliver mere og mere rødlig, jo tættere den er på skærmens kanter, og så virker tekst generelt en smule urolig på øjnene.

Til gengæld har skærmen omtrent lige så mange tilslutningsmuligheder som fjernsynet inde i stuen. Der er selvfølgelig den sædvanlige VGA-indgang, og så er der også en HDMI-indgang. Derudover kan man tilslutte via S-video, komponent og video. Der er ingen DVI-indgang, men her kan man bruge en DVI til HDMI-omformer, som Chimei måske nok burde have vedlagt. Sidst, men ikke mindst har skærmen også indbyggede højttalere, som lyder overraskende godt.

Chimei CMV 222H giver mange funktioner i denne test og også lidt ergonomiske muligheder. Men billedet lider af den begrænsede betragtningsvinkel.

Fakta
  • Indbyggede kortlæsere

  • Mange tilslutningsmuligheder

  • Lille betragtningsvinkel

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her