Cookie- og privatlivspolitik


Casio Exilim EX-Z300

Casio Exilim EX-Z300 er et lige ved og næsten-kamera. Kan du se fordelen ved den lyse skærm, er der dog grund til at lægge an på søstermodellen Casio Exilim EX-S10.

Set til:

1.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

For at få gode billeder er det absolut en fordel at kunne se motivet klart. Casio har længe været førende med skærme, der tilpasser sig lysforholdene. Det vil sige, at lysstyrken automatisk intensiveres i solskin og dæmpes indendørs.

Samtidig er Casios kompakte Exilim-kameraer meget intuitive at bruge med en stribe ikoner i højre side af skærmen, som giver adgang til alle nødvendige indstillinger. Dem kommer man nemt rundt i med kameraets store, runde navigationsknap.

Der er separat udløser til foto- og videooptagelse. Vil man optage, skal man trykke på knappen med et kamera, og vil man se billeder, skal man trykke på knappen med Play-ikonet. Det er til at forstå. Alligevel er der et vigtigt argument, der peger væk fra Z300. Søstermodellen EX-S10 til 2.299 kroner har den samme skærm, og så er det med kun 1,5 cm næsten en hel centimeter tyndere end Z300. Det mærkes for alvor i lommen.

Til gengæld er billedkvaliteten absolut godkendt. Det gælder ikke mindst modlysbilleder, hvor automatikken ikke er bange for at tage fat, men farve- og detaljegengivelse er ikke helt på omgangshøjde med andre kameraer i prisklassen.

Casio Exilim EX-Z300 er et lige ved og næsten-kamera. Kan du se fordelen ved den lyse skærm, er der dog grund til at lægge an på søstermodellen Casio Exilim EX-S10.

Fakta
  • Skærm i topklasse

  • Intuitiv betjening

  • Farve og detaljer ikke i top

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her