Cookie- og privatlivspolitik


Casio Exilim EX-S880

Casios EX-S880 er ikke noget specielt godt bekendtskab. Bortset fra en god skærm og en veldesignet menu er der langt imellem snapsene.

Set til:

1.898,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Casio Exilim EX-S880 er kendetegnet ved en række dårlige valg – og meget få gode.

Kameraet er meget lille, og designet er egentlig okay – uden dog på nogen måde at være prangende. Skærmen er lysstærk nok til at kunne bruges selv i solskin, hvor man har let ved at se en veldesignet menu.

Desværre fortsætter de gode indtryk ikke, når kameraet tages i brug. I første omgang er det temmelig svært at tage et godt billede ved blot at trykke på knappen – noget, der ellers bør være en leg på et lommekamera. Billederne har en tendens til at være lidt ude af fokus, og det kan ikke forbedres meget ved at lave om på kameraets indstillinger.

Udendørs er billederne underbelyst ved standardindstillingerne sammenlignet med konkurrenterne, og indendørs drukner den kraftige blitz rummet i et spotagtigt lys.

Kameraet kan optage videoer, som man med et medfølgende lille program kan uploade direkte til fildelings­hjemmesiden YouTube. Men man skal altså være meget forhippet på at udstille sit liv på YouTube for at synes, at det er et salgsargument.

Faktisk er det lidt svært at finde ret mange argumenter for at vælge dette kamera frem for testens andre – det skulle da lige være det meget tillokkende prisskilt.

Fakta
  • God skærm

  • Dårlig billedkvalitet

  • Små knapper

  • For kraftig blitz

  • Kun 11 MB intern hukommelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her