Cookie- og privatlivspolitik


Casio Exilim EX-F1

Hvis du nogle gange fotograferer sport, er det hurtige EX-F1 en rigtig god nyhed.

Set til:

5.804,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Forestil dig, at du tager et billede af en tennisserv. Med et normalt kamera skal der en god portion held til at få bolden med på billedet, og at ramme et godt billede er direkte svært. Sådan er det ikke med Casio Exilim EX-F1. Det nye sensationelle kamera kan optage op til 60 billeder i sekundet, hvilket er over fem gange så hurtigt som sportsfotografernes spejlreflekskameraer. En enkelt serv giver dermed over 50 billeder at vælge imellem, hvor man får alle servens faser og det splitsekund, hvor ketsjeren rammer bolden. Bagefter er det bare at vælge de billeder ud, der kan bruges, og slette de andre.

Kameraet har tilmed en lukkertid ned til 1/40.000 sekund og kan dermed fryse selv de hurtigste bevægelser. Som om alt det ikke var nok, kan EX-F1 også optage videoklip i fuld HD-kvalitet. Endnu en genial detalje er, at kameraet kan indstilles til at tage billeder, før man trykker på udløseren. Kameraet registrerer så løbende alt foran objektivet, og når man trykker på udløseren, gemmes også det, der sker i sekunderne umiddelbart inden, man trykker. Den ekstreme hastighed skyldes, dels at billedsensoren med seks mega­pixels aflæses lynhurtigt, dels at kameraet har en enorm buffer, hvor billeder dannes, inden de læses til kortet. I den forbindelse er det vigtigt at være opmærksom på, at man ikke bare skal fyre løs i tide og utide: Under optagelse dannes 180 MB billeddata i sekundet. Man kan altså fylde et helt 2-GB-kort på få sekunder!

EX-F1 kan også bruges til ferie- og familiebilleder, men her er det ikke helt så oplagt et valg. Billedkvaliteten er god, men man kan finde bedre kameraer til den halve pris, der giver flere detaljer og mindre kornede billeder i svagt lys. Den elektroniske søger er lille, kameraet selv er omvendt ret stort, og så har zoomen ikke meget vidvinkel.

Men det glemmer man hurtigt, når man ser de actionbilleder, som Casio Exilim EX-F1 gør det muligt at tage.

Fakta
  • Tager 60 billeder i sekundet

  • Lynhurtig lukkertid

  • Dansk menu og brugsanvisning

  • God billedkvalitet

  • Lille, uskarp søger

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her