Cookie- og privatlivspolitik


Canon SELPHY ES2

Små 1.500 kroner for en lille fotoprinter, der kun kan printe 10 x 15 cm fotoprint, er ikke ligefrem billigt.

Set til:

1.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Små 1.500 kroner for en lille fotoprinter, der kun kan printe 10 x 15 cm fotoprint, lyder ikke ligefrem billigt. Da slet ikke, hvis man kigger på de øvrige hylder i butikken. Man kan få multifunktionsprintere, der kan skanne, kopiere, printe A4-foto og ikke mindst printe på 10 x 15 cm fotopapir for mindre.

Canons SELPHY ES2 er til et snævert marked – til fotoentusiasten, der vil have en lille printer, som trods sine begrænsninger er rimelig alsidig. Forklaringen er, at printeren kan klappes sammen og udrustes med batteri, så man kan tage den med, hvor man vil.

En anden grund til den høje pris er den indbyggede processor, som tager sig af billedbehandlingen, inden der printes. Det er den samme, som man finder i Canons digitale kameraer. Her kan man ændre billedet på forskellige måder. Man får adgang til mange af de samme værktøjer – fx rettelse af røde øjne. Og det fungerer godt i praksis.

Skærmen er 3 tommer stor, men da den har høj opløsning, kan man sagtens bruge den til redigering.

Printeren bruger dye-subteknologi. Det er en form for farvebånd, som især var populært i den professionelle branche for år tilbage.

Dye-sub leverer ofte fremragende print, og det er også tilfældet med Canon SELPHY ES2. Dog er farverne ikke helt korrekte. Der er lidt for meget power på. Men farverummet er stort, og der er dynamik og ikke mindst glans over billederne. Hvert print koster 2,50 kroner og ligger derved på niveau med konkurrenternes ydelse.

Fakta
  • Lille og kompakt

  • Bærbar

  • Flotte fotos

  • Kun 10 x 15 cm print

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her