Cookie- og privatlivspolitik


Canon PowerShot S5 IS

Høj billedkvalitet, masser af brugervenlige muligheder, og så til en lav pris! Vi anbefaler.

Set til:

3.349,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

PowerShot S5 IS er et suverænt digitalkamera til en yderst fornuftig pris, der byder på en oplevelse, man ellers kun får med de professionelle spejlreflekskameraer. Det er spækket med funktioner og muligheder, reagerer lynhurtigt på enhver henvendelse, og selv om kampvægten inklusive batterier er i nærheden af det halve kilo, ligger det utrolig godt i hænderne.

PowerShot S5 IS reagerer ekstremt hurtigt og tænder, fokuserer og har taget det første billede (i dagslys) på under et sekund - perfekt til de spontane øjeblikke! Den kraftige zoom er også den rene racer og zoomer helt ind eller ud på sekundet. Zoomen kan selvfølgelig også betjenes langt mere følsomt og præcist med et lettere tryk på knappen.

I denne test sammenlignede vi billedkvaliteten med Canons dyre spejlreflekskamera EOS 20D, og den var omtrent ligeså blændende god. Alle farver og detaljer står knivskarpt, og det er først, når man med billedbehandlingsprogrammet forstørrer detaljerne 400 procent, at man kan se, at der er en lillebitte smule støj på resultaterne. Videooptagelserne imponerer også, og udenfor i dagslys optager kameraet video med en maksimalopløsning på 640 x 480 (30 billeder i sekundet), der er så god, at det er svært at se forskellen fra et decideret videokamera. Indenfor i dunkel belysning er kvaliteten dog ret beskeden.

Det eneste negative, der er at skrive om Canons nye kamera, er, at plastikcoveret der beskytter linsen, skvatter af for et godt ord. Hvis man holder kameraet i hænderne og skubber det hårdt fremad, flyver coveret af sted. Det samme gør sig gældende, hvis det ligger og roder rundt i bunden af en taske.

Fakta

Canon PowerShot S5 IS

Opløsning: 8 megapixels
Display: 2,5 tommer
Optisk zoom: 12x
Brændvidde: 36 mm - 432 mm
Billedstabilisering: Ja
Søger: 0,33 tommer (115.000 pixels)
Indbygget flash med rødøjereduktion
Tilslutning: USB, A/V (kabler medfølger)
Hukommelse:32 MB hukommelseskort medfølger (SD, SDHC eller MMC)
Strøm: Bruger 4 AA-batterier (medfølger)
Mål: 11,7 cm bred, 7,8 cm dyb, 8 cm høj
Vægt: 450 gram uden batterier

  • God pris

  • God billedkvalitet

  • Reagerer lynhurtigt

  • Indbygget billedstabilisator

  • Linsecoveret falder af

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her