Cookie- og privatlivspolitik


Canon PowerShot A570 IS

Masser af funktioner og gode billeder, men kameraet kan være en smule sløvt i optrækket.

Set til:

2.229,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

PowerShot A570 IS er et lækkert lille digitalkamera, som tager rigtig gode billeder, og så er det i besiddelse af en række avancerede funktioner, man normalt ikke forbinder med de små billige kompakte kameraer.

Både amatørerne og de øvede fotografer kan få det, som de vil. Kameraet har selvfølgelig flere fuldautomatiske indstillinger, så det bare kan hives op af lommen og betjenes uden, man behøver vide noget som helst om fotografering, men samtidig har det næsten ligeså mange avancerede indstillingsmuligheder, som Canons dyrere og semiprofessionelle digitale spejlreflekskameraer. De to sidste bogstaver i kameraets navn IS, står for image stabilization og betyder oversat til dansk billedstabilisering. Denne funktion gør, at man ikke får "rystede" billeder, selv når man zoomer ind over lang afstand - og det virker rigtig godt. Alle billederne vi tog blev fine og skarpe. Et andet sted, hvor kameraet imponerer, er ved dets evne til at fokusere på ansigter (facetracking). Når man holder udløseren halvt nede, finder den automatisk alle ansigter i billedet og stiller skarpt på dem.

Noget af det vi bedst kan lide ved dette kamera, er det store display på bagsiden. Det er knivskarpt og faktisk så godt, at det snyder en smule - billederne ser bedre ud på displayet end i virkeligheden. Udover displayet er der også blevet plads til en gammeldags søger.


Det eneste negative, der er at sige om A570, er, at det kan være lang tid om at samle sig. Vi oplevede flere gange, at vi missede de sjove spontane situationer, fordi kameraet ikke kunne følge med. Og det er lidt underligt, for det er ikke lige lang tid om at samle sig hver gang. Nogle gange venter man i op til fire sekunder, mens det andre gange kun drejer sig om et par sekunder.

Fakta

Canon PowerShot A570 IS

Opløsning: 7,1 megapixels
Zoom: 4x optisk
Display: 2,5 LCD
Brændvidde: 35 140 mm
Højeste billedstørrelse: 3072 x 2304 pixels
Komprimering: Superfin, fin, almindelig
Tilslutning: USB 2.0
Hukommelseskort: 16 MB SD-kort medfølger
Batterier: 2 x AA (medfølger)
Størrelse: 8,9 cm bred, 6,4 cm høj, 4,3 cm dyb
Vægt: 175 gram

  • God billedstabilisering

  • Lækkert display

  • Mange indstillingsmuligheder

  • Facetracking-fokusering

  • Sløvt i optrækket

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her