Cookie- og privatlivspolitik


Canon PIXMA MP260

Prisen er lav, og MP260 byder på et par lyspunkter, men udskriftkvaliteten er langt fra, hvad vi ellers er vant til fra Canon.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Canon PIXMA MP260 leverer gode farveudskrifter på almindeligt kopipapir, og så har den en god scanner. Den er nem at overskue og billig. Men samlet set er den en anelse for primitiv, og i prisklassen findes der flere og mere funktionelle alternativer.

MP260 kan printe, scanne og kopiere, og så har den også et udvalg af forskellige kortlæsere. Derudover er der intet andet at komme efter. Den understøtter ikke engang PictBridge, som er den USB-standard, hvor man kan tilslutte digitalkameraet og printe direkte. Og der er heller ikke noget display.

På afstand er tekstudskrifterne gennemsnitlige, selv om de mindste bogstaver er lidt gnidrede og upræcise. Tæt på kan man dog se, at der er en hel del støj omkring bogstaverne (i alle størrelser). Dertil kommer, at der på vores testark var flere linjer, hvor den underste og øverste del af bogstaverne ikke passede helt sammen og stod en smule forskudt.

Heldigvis laver MP260 rigtig gode farve- og foto-udskrifter på almindeligt kopipapir, hvor farver, detaljer og skarpe linjer står imponerende godt. Fotoudskrifter på fotopapir ligner umiddelbart fotos, men ved nærmere eftersyn ses det, at opløsningen er lidt grov, hvilket efterlader resultaterne en smule prikkede. Og så er MP260 ikke specielt god til at lave knaldsort, som fremstår lidt grå i det, og det går ud over dybderne i billederne. Scanneren er et af lyspunkterne. Den er både hurtig, og så er den omtrent ligeså god og præcis som på de dyre luksus-multifunktionsprintere.

Canons multifunktionsprinter er billig og skrabet, og der er langt til den udskriftkvalitet, vi er vant til fra Canon. I prisklassen omkring de 600 kroner findes der langt stærkere alternativer som fx Lexmark X4650, der bl.a. understøtter trådløst netværk.

Fakta

Canon PIXMA MP260

Tilslutning: USB
Printopløsning: 4800 x 1200 DPI
Scanopløsning: 1200 x 2400 DPI
Antal blækpatroner: 2
PictBridge: Nej
Fax: Nej
Duplex: Manuel
Display: Intet
Kortlæsere: CF, MD, MS, MS PRO, MS DUO, MS PRO DUO, SD, SDHC, MMC, MMC PLUS, xD
Medfølger: Drivere, div. Canon-programmer
Mål (B, D, H): 44,4 x 33,1 x 15,5 cm
Vægt: 5,6 kg.

  • Lav pris

  • Gode farveudskrifter

  • God scanner

  • Ujævne tekstudskrifter

  • Grove fotoudskrifter

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her