Cookie- og privatlivspolitik


Canon Pixma iP4500

Enkelthed og funktionalitet er nøgleordene hos Canon. Pixma iP4500 er ikke blot lækkert designet. Alt fra byggekvalitet til print er i særklasse.

Set til:

999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Canon iP4500 er ret stor, og alligevel syner den ikke af meget. De sorte flader og rene linjer i designet gør, at den fremstår enkel og elegant. Det hjælper også meget, at man kan klappe alle papirbakker sammen, når den ikke er i brug.

Alt ved printeren føles som godt kram. Den gedigne
metalskinne til slæden med blækpatronerne er gennemført. Når der skal skiftes blæk kører slæden med patronerne hen i midten, og der er lys bag hver af de fem patroner. Det er bare ekstremt lækkert.

Enkelthed er nøgleordet. Dette er en rendyrket fotoprinter i A4-format. Du får altså ingen andre funktioner. Ikke engang en kortlæser er der blevet plads til. Det ville ellers klæde printeren.

Canon har sat alt til for at fremstille en printer med meget høj printkvalitet til en overkommelig pris. Den benytter dog kun fire farver mod seks i en normal fotoprinter. Men der er fem blækpatroner. Der er to sorte, og de bruges begge til fotoprint. Teknologien går ud på, at man med to forskellige sorte kan blande farverne på en anden måde og opnå bedre dækning i de mørke områder. Og det ses. IP4500 er ekstremt hurtig til tekst, og den står flot og med en god dybde og skarphed.

Den er også ret kvik til fotos, og her får man fantastisk flotte print. På nogle områder kommer den i nærheden af dobbelt så dyre semiprofessionelle printere. Der er en dybde, en glans og ikke mindst en kontrast i farveprint, som er imponerende.

Konklusion
Målt som fotoprinter alene er printere eminent og vores bud på din næste fotoprinter, der også skal klare andre printopgaver.

Fakta
  • Bedste fotoprint

  • Høj byggekvalitet

  • Lækkert design

  • Høj hastighed

  • Få funktioner

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her