Cookie- og privatlivspolitik


Canon PIXMA iP2600

Canon iP2600 er en udmærket printer, prisen taget i betragtning. Men du skal være opmærksom på, at den bliver dyr i længden, så hvis du udskriver meget, kan det godt betale sig at vælge en dyrere printer med flere patroner.

Set til:

322,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Canons bud på en lavprisprinter er ganske god – især når man tænker på, at den kun koster 322 kroner. For man får faktisk meget for pengene, og kvaliteten af udskrifterne er glimrende.

Farvefotos udskrives i rigtig god kvalitet, om end man skal regne med, at Canons hang til varme farver gør sig gældende her ligesom på dens storebror iP4600 – det virker simpelthen, som om der er skruet en smule op for hele paletten. Det er en smagssag, om man kan lide det. Hvis man sammenligner direkte med andre i samme prisklasse, er det dog tydeligt, at farverne på udskrifterne er knapt så naturtro.

Den sort-hvide tekst står godt og skarpt – der er ikke antydningen af, at den flyder ud – heller ikke selv om vi udskriver på helt almindeligt, billigt kopipapir. Så langt så godt. Men der er absolut også svagheder ved en printer, der er så billig. I første omgang skal man finde sig i, at det bestemt ikke er en sprinter, vi har med at gøre; den lille iP2600 tøffer derudad, og først efter lidt over fem minutter kan man nyde en udskrift af et farvefoto skrevet ud i bedste kvalitet.

Når printeren er så billig, skal pengene jo ind på andre måder – og det kan de komme på patronerne. Der er nemlig kun en enkelt farvepatron samt en sort patron, og det giver en dårlig blækøkonomi. Ofte vil man nemlig være nødt til at smide en rest blæk ud, fordi blot en af farverne er løbet tør.

Canon iP2600 er en udmærket printer, prisen taget i betragtning. Men du skal være opmærksom på, at den bliver dyr i længden, så hvis du udskriver meget, kan det godt betale sig at vælge en dyrere printer med flere patroner.

Fakta
  • Billig

  • Gode sort-hvide udskrifter

  • Langsom

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her