Cookie- og privatlivspolitik


Canon Pixma iP2600

Canon Pixma iP2600’s største fordele er, at den er billig og hurtig.

Set til:

399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med en vejledende udsalgspris på kun 399 kroner er Canon iP2600 en meget billig fotoprinter. Den er lynhurtig til at printe, er meget nem at overskue, men udskrifterne lider af lidt farvestik og fartstriber.

På afstand ligner fotoudskrifterne rigtige fotohandlerbilleder med en høj opløsning, og bortset fra en smule rødlig misfarvning i grå områder er farverne også skarpe og indbydende. Værre er det imidlertid, at printeren trækker store synlige spor over udskrifterne – spor, der kan ses på selv en armslængdes afstand. Det virker i øvrigt, som om sporene bliver tydeligere, desto mere man printer.

Printerens tekstudskrivning foregår ligesom med fotoudskrivning i et meget højt tempo. Og så længe man holder sig fra at printe små bogstaver, bliver udskrifterne gode. IP2600 har det nemlig med at svine en smule omkring bogstaverne, så de mindste af slagsen kommer til at se udtværede ud.

Med hensyn til ekstrafunktioner, så kan iP2600 printe og ikke meget andet. Printeren er nydelig og simpel, og så snart driverne er installeret, er den lige til at tilslutte pc’en og bruge. Med i pakken følger Canon Easy-PhotoPrint, som er et virkelig lækkert og brugervenligt stykke printersoftware.

Canon Pixma iP2600’s største fordele er, at den er billig og hurtig. Samlet set er udskriftskvaliteten lav, idet printeren trækker tydelige spor hen over papiret.

Fakta
  • Lav pris

  • Medfølgende software

  • Hurtige udskrifter

  • Misfarvning i grå

  • Trækker striber

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her