Cookie- og privatlivspolitik


Canon Pixma iP1600

Køb ikke denne printer fra Canon for udseendet. Der er ikke ofret mange penge på designet. Men med en pris på 500 kr. er der heller ikke mange penge at ofre.

Set til:

500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du engang imellem vil have dine digitalfotos frem fra harddiskens mørke og ud i den virkelige verden, er en fotoprinter et must. Og det behøver ikke koste mere end et familiebesøg på en burgerrestaurant.

Canon Pixma IP1600 er en billig printer, og der er ikke gjort noget for at skjule det. Faktisk er det den grimmeste printer, jeg har set lange tider. En grå plasticklump, der ville passe fint ved siden af en antik Commodore 64. Her er der sparet, hvor der overhovedet kunne. Hvorfor fx have en bakke til at opsamle udskrifterne når man bare kan lade papiret dumpe ud på bordet gennem et hul i bunden af printeren?

De indre værdier fejler til gengæld intet. Printeren kan udskrive fotos i en opløsning på 4800 x 1200 DPI. Det tager godt et minut at udskrive et 10 x 15 cm. fotografi til fotoalbummet. Og en A4-side klares på to et halvt minut. Skriver du almindelige sort-hvide tekstsider, er hastigheden så høj som 19 sider i minuttet. Egenskaber, som kostede en formue for et par år siden.

Fotos udskrives i glimrende kvalitet. Opløsningen er lige så god som på de dyrere modeller, og subjektivt vurderet kan kvaliteten sagtens måle sig med de større printere. Men du må så undvære kortlæser, LCD-display og papirbakke.

Træerne vokser sjældent ind i himlen. Printeren er billig i anskaffelse, men indtjeningen hentes hjem på blækket. Et sæt farvepatroner (to stk.) til en iP1600 koster ca. 350 kroner.

Canon Pixma iP1600 er et skoleeksempel på, hvor billigt en fotoprinter kan købes i dag. Uden at sætte kvaliteten over styr.

Fakta

Canon Pixma iP1600

  • Høj opløsning

  • Hurtig til sort-hvid

  • Billig!

  • Super-skrabet model

  • En grim, grå plasticklump

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her