Cookie- og privatlivspolitik


Canon Ixus Wireless

Lækkert, kompakt og smådyrt digitalkamera med indbygget trådløst net.

Set til:

3.200,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du er træt af at fumle med kabler eller kortlæsere, når digitalkameraet skal tømmes, kan trådløst net være svaret. Tryk på en knap, og dine pletskud svæver gennem luften og lander på harddisken eller direkte i printeren.

Sådan er visionen for Canon Ixus Wireless. Som sædvanlig for kameraer i Ixus-serien er der tale om et lækkert designet kamera i aluminiumsfinish. Kameraet er på 5 megapixels. Det sikrer ingen rekorder for høj opløsning, men er på den anden side fuldt ud rigeligt til al normal brug. Kameraet er kompakt nok til at kunne være i de fleste lommer ca. som en pakke cigaretter.

Der er sørget for alle tænkelige forbindelser. Med i kassen følger USB-kabel, AV-kabel (til at se billeder på tv-skærmen), trådløs modtager til USB-porten, samt to opladere, den ene til at sætte i kameraets USB-port, og den anden til at placere batteriet i. Fornemt! Traditionen tro leveres kameraet med et komplet nytteløst 16 MB SD-kort til at fylde op i entreskuffen.


Ixus Wireless er behageligt at arbejde med. Fokuseringen arbejder hurtigt, og billederne behandles lige så hurtigt, som man kan tage dem. Så du oplever ikke, at kameraet skal holde en pause, mens kameraet gemmer de seneste billeder på kortet. Billedkvaliteten er glimrende, og optikken fungerer fint under alle normale lysforhold.

Det trådløse net er smart, men ikke nødvendigvis let. Så man risikerer at bruge en del tid på at få tingene til at snakke sammen. Heldigvis har Ixus Wireless så mange gode egenskaber, at det klarer sig ganske godt, målt på sine øvrige egenskaber og det lækre design.

Fakta

FAKTA

Canon Ixus Wireless

+ Ultra-kompakt og elegant
+ Trådløs forbindelse
+ Glimrende billedkvalitet
- Trådløst net er ikke altid let
- Dyrt i forhold til opløsningen

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her