Cookie- og privatlivspolitik


Canon IXUS 1100HS

Canon Ixus 1100HS er bygget i et solidt metalkabinet, der giver indtryk af kvalitet og holdbarhed.

Set til:

2.757,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Forsiden domineres af linsen, der strækker ud for at opnå 12x optisk zoom og er flankeret af en relativt stor blitzlampe. Der er fem betjeningsknapper og to mikrofoner, så videofilm kan få en vis stereovirkning.
Kameraet bruger et batteri på størrelse med et almindeligt AA-batteri, men det er af en særlig type og skal lades i en lille medfølgende ladestation. En opladning rækker til op imod 170 billeder, hvis kameraet ikke bruges til så meget andet undervejs.
Det er nemt at komme i gang. Udløserknappen ligger lige til pegefingeren, og omkring den sidder styringen af den 12x optiske zoom. Det er intuitivt og let at bruge, og nederst til højre sidder en knap til at gennemse og slette billeder.
Kameraet har en stribe automatiske indstillinger indbygget, og i de fleste situationer klarer de arbejdet glimrende. Specielt glæder vi os over en intelligent autofokus, der går efter ansigter i motivet. Vil man have mere kontrol over blitz, belysning og hvidbalance, kan manuelle indstillinger aktiveres med en skydeknap.
I praksis fungerer kameraet fremragende og giver klare, naturtro billeder. De automatiske indstillinger gør et godt stykke arbejde, og de fleste vil nok bruge dem en stor del af tiden. I svagt lys træder blitzen diskret til uden at være for dominerende. Men kameraet er faktisk følsomt nok til at arbejde uden blitz i mange situationer, hvilket giver behageligt varme billeder. Videooptagelser fungerer fint, også i beskedent lys, og kameraet er godt til hurtige optagelser til fx YouTube.
Et svagt punkt er dog, at komprimeringen i fuld HD-opløsning giver en del støj i billedet. Det forsvinder ved lavere opløsninger, så har man ikke brug for fuld HD, kan man med fordel reducere opløsningen og samtidig spare lagerplads.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Opløsning: 12 megapixels
• Video: Full HD
(1920 x 1080 pixels)
• Lager: SD-kort
• Batteri: Cirka 170 billeder
• Optisk zoom: 12x
• Skærm: 3,2 tommer
• Mål: 9,9 x 5,9 x 2,2 cm
• Vægt: 206 gram

  • Lysfølsomhed i top

  • Fint autofokussystem

  • Praktisk betjening

  • Velfungerende zoom

  • Problemer med HD-video

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her