Cookie- og privatlivspolitik


Canon iP6700D

Overbevisende og hurtig fotoprinter til de, der holder af at lege med kameraet.

Set til:

1.700,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Overgangen fra analog film til digitalbilleder har ikke betydet afslutningen på papirbillederne. Vi holder stadig af at gemme minderne i mapper og albums. Digitalbilledrevolutionen har tvært imod betydet, at en helt ny klasse af printere så dagens lys: Fotoprintere.

Canon iP6700D er det nyeste skud på stammen i den succesrige Pixma-serie. iP6700D ligner noget, man ville vente finde hos en fotohandler, nærmere end en forholdsvis betalelig printer til skrivebordet. Der er indbygget kortlæser for de gængse korttyper og en USB-port til kameraer med PictBridge. Printeren kan også modtage billeder via infrarød trådløs overførsel. Det 3,5" store farvedisplay giver mulighed for at se og udvælge billeder til udskrift. Du behøver derfor ikke involvere pc'en blot for at skrive et par fotos ud fra søndagsudflugten. Der er seks separate farvepatroner i printeren.

Da opløsningen kravlede op over 4800 punkter pr. tomme troede vi, at nu var toppen nået. Det var den ikke. IP6700D udskriver med helt op til 9600 x 2400 punkter pr. tomme. Det betyder, at printeren så rigeligt kan konkurrere med fotohandlerens billeder. Og det ser rigtig, rigtig godt ud.

At der er tale om en fotoprinter i den bedre ende af skalaen, ses også på hastigheden. Et 13 x 18 cm foto i bedste opløsning tog blot halvandet minut at udskrive. Det dobbelte eller længere er ikke ualmindeligt på de billigere modeller.

Printeren er udstyret med både en papirskuffe i bunden og en papirholder foroven, så man slipper for skifte papir hele tiden. Der er også en indføringsskuffe til cder og visitkort. Som andre printere ser iP6700D kompakt og elegant ud, når alle skuffer er klappet sammen. Men når den skal bruges, fylder den godt op på bordet med papir stikkende ud i alle retninger.

Canon iP6700D ligner en solid arbejdshest af en fotoprinter til dig, der foretrækker at printe dine billeder selv og kun besøger fotohandleren for at købe blækpatroner og fotopapir.

Fakta

Canon iP6700D

Canon Danmark henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 70 20 55 15

  • Tårnhøj opløsning

  • Let at printe fra flash-kort

  • To papirskuffer

  • Hurtig

  • Fylder meget

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her