Cookie- og privatlivspolitik


Call Of Duty – World at war

Masser af oplevelser, men den kunstige intelligens og det hullede handlingsforløb skuffer lidt.

Set til:

399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

I en regn af kugler og granater gælder det om at holde hovedet koldt og overleve i denne femte udgave af 3D-skydespillet Call of Duty.

Grafikken er flot og naturtro, lyden skræmmende, og i forhold til de tidligere udgaver af spillet er volden blevet en smule mere udpenslet – er man tæt nok på en døende fjende (eller ven), får man lige den sidste halvkvalte rallen efter vejret med i højt­talerne …

Historien i spillet springer lidt i det. I kampagne-delen, hvor man spiller alene mod computeren, starter man med at være amerikansk soldat i stillehavs­krigen mod japanerne. Scenen efter er man russisk soldat, der skal hævne massakren på kammerater. Ikke udpræget sammenhængende, men scenerne er flotte, og så bliver man suget ind i de action-spækkede missioner.

Det værste ved kampagne­delen er intelligensen hos soldaterkammeraterne, som midt i de til tider forvirrende kampe søger dækning eller bliver stående og skyder ind i en mur. Det modsvares af en tilsvarende lav intelligens hos computermodstanderne.

Flerspillerdelen, hvor man kan gå i krig mod vennerne og spillere fra hele verden, er lige så fantastisk som i den forrige udgave af spillet (Modern Warfare). Her tæller erfaringen nemlig med, og jo flere point man har samlet (ved at skyde fjender), desto højere rang, bedre våben og taktiske fordele får man.

Fakta
  • God lyd

  • God flerspillerdel

  • Indskrænket intelligens

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her