Cookie- og privatlivspolitik


Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty er nået til nummer fire i serien, og det populære skydespil har aldrig været bedre.

Set til:

338,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Call of Duty 4 sørger for, at den populære spilserie stadig er med blandt verdens bedste skydespil.

Hvad enten du spiller et engelsk SAS-medlem gemt alene i en ukrainsk underskov med en snigskytteriffel eller en amerikansk marinesoldat i færd med at vælte en mellemøstlig diktator sammen med et par hundrede kollegaer, så er der skruet så højt op for realismen, at du kan mærke kuglerne flyve om ørene.

Det er kun hver andet Call of Duty-spil, der er lavet af det oprindelige udviklere og kun hvert andet, der er rigtig godt. Så forventningerne til CoD4 var høje, men samtidig var der bekymring om den populære serie med berømte slag fra Anden Verdenskrig med held kunne flyttes til en fiktiv nutid. Det kunne den. CoD 4 er det bedste spil i serien. Singleplayerkampagnen er episk og fortæller en historie, der udspiller sig i to verdensdele og lader dig skifte mellem forskellige roller. Det er ikke verdens mest originale historie, men den er fortalt med dig i hovedrollerne på en måde, som ikke er set i genren før. Der sker ting, og historien tager en uventet drejning for en af hovedpersonerne, og det bliver gjort på en måde, der kan mærkes. Selv en mission set i sort-hvid fra et flys sigtemidler, som vi kender det fra CNN under Golfkrigen bringer krigens gru og realisme et skridt nærmere.

Skal man kritisere, så er alle historiens vigtige hændelser styret af et manuskript, som kører rent på skinner. Fjender dukker op i det uendelige og ingen reagerer intelligent, hvis du bryder lidt ud af rammerne.

Vil man spille mod flere på nettet, så er CoD 4 udstyret med nogle rigtig gode spiltyper og et system, hvor man langsomt optjener retten til sjovere våben og forskellige evner. Man bliver konstant belønnet for at spille, hvilket giver online-delen en ekstra dimension.

Fakta
  • Episk kampagne

  • Langtidsholdbar onlinedel

  • Realistisk grafik

  • Moderate systemkrav

  • Historien er fastlåst

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her