Cookie- og privatlivspolitik


BullGuard Internet Security 8.0

Effektiv virus- og spywarebeskyttelse, en hurtig supportstab og flere andre gode takter gør, at vi anbefaler BullGuard Internet Security 8.0.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er rigtig meget godt at skrive om BullGuards billige sikkerhedspakke. Den beskytter effektivt mod virus og spyware, må installeres på tre hjemme-pc'er uden det koster ekstra, og så belaster den overhovedet ikke pc'ens ressourcer.

Antivirus og antispyware-funktionerne er meget effektive og opdagede og fjernede alle de trusler, vi udsatte dem for. Efter at have kørt en komplet skanning af harddisken fandt programmet faktisk en enkelt gammel virus, som ingen andre antivirusprogrammer tilsyneladende havde fundet før.

Når man køber programmet, følger der et online-drev med på 5 GB, som oprettes i Windows under installationen. Det fungerer ligesom enhver anden harddisk eller mappe, hvor man kan gemme sine data, men eftersom det ligger på BullGuards egne sikre servere, vil dataene på online-drevet være maksimalt beskyttede. Man kan vælge at få helt op til 20 GB lagerplads på online-drevet, og det koster 1699 kroner om året.

BullGuards brugerflade er meget nem at overskue, og alle funktionerne styres fra det samme vindue. Begynderen kan bare installere programmet, og lade det være det, og den øvede har selvfølgelig masser af muligheder for at tilrette hver enkel funktion efter behov. Det er fx ganske nemt, at administrere den indbyggede Firewall og bestemme hvilke programmer, der må gå på internettet.

Hvis man skulle få problemer med eller bare have spørgsmål til programmet, bruges support-funktionen. Vi oplevede et mindre problem med Firewallen, som til tider blokerede internetforbindelsen, men med BullGuards venlige og effektive supportmedarbejdere, blev problemet hurtigt løst.

Det eneste negative ved sikkerhedspakken er spamfilteret, som skal sortere uønsket post fra. I de 14 dage, hvor programmet var installeret på test-pc’en, fangede det kun 5 ud af 47 uønskede reklamer. Og selv om vi gang på gang markerede de daglige reklamer som spam (spamfilteret kan "opdrages" til at spotte reklamepost), lod det alligevel reklamer sendt fra samme e-mail-adresse slippe igennem dagen efter.

Hvis du vil afprøve BullGuard Internet Security 8.0, kan du hente en gratis 60-dages prøveversion på producentens hjemmeside.

Fakta

BullGuard Internet Security 8.0

  • Effektiv virus- og spywarebeskyttelse

  • Rimelig pris

  • Nem brugerflade

  • God support

  • Halvsøvnigt spamfilter

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her