Cookie- og privatlivspolitik


Bullguard Internet Security 10

Version 10 af BullGuards sikkerhedspakke har antivirus, firewall, spam- og phishingfiltre, online backup og som noget helt nyt en Inspector, der søger efter sikkerhedsproblemer i de programmer, der er installeret på pc’en.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Desværre oplevede vi umiddelbart, at dens firewall blokerede helt for browseren Firefox. I andet forsøg gik det dog helt uden problemer. BullGuard er på dansk, om end enkelte vendinger lyder, som om de er oversat direkte fra engelsk. Kun de allermest teknisk orienterede brugere vil ønske sig flere detaljer, end BullGuard leverer.

BullGuard gør meget ud af sikkerheden på hjemmesider, hvor en browserudvidelse sørger for at advare dig, hvis du besøger farlige sider, hvad enten der er tale om phishing eller farlige programmer. Det uafhængige testfirma AV-Test giver BullGuard flotte karakterer for evnen til at fjerne virus og anden ondsindet software. Ressourceforbruget er behageligt lavt, hvilket gør sikkerhedspakken velegnet til fx netbooks.

Fakta

• Antivirus
• Firewall
• Antispyware
• Antiphishing
• Spamfilter
• Online backup
• Licens til tre computere

  • Omfattende sikkerhed

  • Grundig dansk brugerflade

  • Finder gamle programmer

  • Værn mod farlige websider

  • Kan blokere unødigt

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her