Cookie- og privatlivspolitik


Buffalo Wireless-N Nfiniti WZR2-G300N

Høj hastighed til en fornuftig pris, og så er routeren nem at arbejde med.

Set til:

549,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Buffalos billige router giver ekstra fart på det trådløse netværk. Den understøtter sidste nye udgave af Draft-N-standarden, som bl.a. kan softwareopdateres til den endelige 802.11n-standard, når denne engang bliver godkendt, og så gav den os faktisk også lidt højere hastighed på det gammeldaws trådløse 802.11g-netværk.

Opsætningen er hurtigt overstået, og man kan praktisk talt bare udskifte den gamle router med WZR2-G300N og tænde for den. Routerens engelske administrationsmenu (som åbnes i fx Internet Explorer) er dejlig nem at arbejde med. Ude i højre side af menuen er der hjælpetekster, som forklarer indholdet på en rigtig god måde.

Hastigheden på det trådløse netværk blev mere end fordoblet i forhold til vores gamle trådløse netværk, og indenfor en rækkevidde på 15 meter var hastigheden lidt over 46 Mbit i sekundet. Ude på 25 meter faldt den til omkring 30 Mbit/s. For at opnå den høje trådløse hastighed, kræves en pc med et Draft-N-netkort, og vi testede routeren med et sådant fra samme producent. Vi gjorde også et forsøg med et almindeligt 802.11g-netkort, og her opnåede vi en lidt højere hastighed på 23 Mbit/s i forhold til vores sædvanlige 20 Mbit/s. Eneste sted hvor routeren ikke giver tophastighed, er på det almindelige kabelnetværk, som byder på det sædvanlige 100-megabit af slagsen.


WZR2-G300N har alle de funktioner, der hører sig til i disse tider. Der er indbygget firewall, hvor pc-spillerne nemt og hurtigt kan åbne og lukke for portene (Port-Forwarding), understøttelse af WEP- og WPA-kryptering til det trådløse netværk, og så understøtter den også standarden UPnP, som automatisk (og uden brug af drivere og opsætning) kan kommunikere med andre UPnP-enheder (fx mediestreamere) på netværket.

Fakta

Buffalo Wireless-N Nfiniti WZR2-G300N

  • Lav pris

  • Høj trådløs hastighed

  • Nem opsætning

  • God administrationsmenu

  • Vi savner gigabit-kabelnetværk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her