Cookie- og privatlivspolitik


Buffalo LinkStation Quad

Hurtig og problemfri. Det er enkelt at tage netværksharddiskens avancerede funktioner i brug.

Set til:

5.135,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Når der i specifikationerne står, at denne netværksharddisk har en kapacitet på imponerende 4.000 gigabytes, så er det en sandhed med modifikationer – for det afhænger af, hvilken såkaldt RAID-konfiguration der benyttes. Der er nemlig mulighed for at lade diske spejle hinanden internt og på den måde opnå en langt højere datasikkerhed, men så bliver den tilgængelige kapacitet selvfølgelig også mindre. LinkStation Quad fås også med 1 TB til cirka 3.000 kroner.

Det hele er meget nemt at opsætte via netværksharddiskens administrationssoftware, men det er en god idé at læse manualen grundigt først, for der er rigtig mange ting, der kan indstilles efter smag og behag. Ud over at håndtere velkendte funktioner som adgang til filer via internettet og deling af printer over hjemmets netværk via USB-stikket på kabinettets bagside, så er der også understøttelse af fildelingstjenesten BitTorrent. Det betyder, at downloads via BitTorrent kan “parkeres” på netværksharddisken, som henter filen via internettet i stedet for computeren, som så kan slukkes imens.

Endelig er der også understøttelse af standarden DLNA, så netværksharddisken kan benyttes som medieserver og streame musik og film til fx en PlayStation 3 eller et fjernsyn med netværk. Det gør det enkelt at samle al den digitale underholdning et centralt sted i huset.

Fakta
  • Nem opsætning

  • God datasikkerhed

  • Nemt at udskifte harddiske

  • Direkte kopi fra USB-nøgle

  • Ingen trykt manual vedlagt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her