Cookie- og privatlivspolitik


Buffalo LinkStation Pro Duo

Buffalos netværksharddisk har det, den skal have – på nær multimediefunktioner.

Set til:

1.600,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Buffalos netværksharddisk LinkStation Pro Duo er en kompakt lille sag med en samlet kapacitet på en terabyte fordelt på to 500-gigabytes harddiske. Som standard benytter netværksharddisken RAID 0, så hele kapaciteten kan benyttes til lagring – der kan opnås en større sikkerhed ved at benytte RAID 1, hvor de to harddiske spejler hinanden, men så halveres kapaciteten.

Det er enkelt at komme i gang med at bruge netværksharddisken, da den medfølgende cd guider pædagogisk igennem opsætningen og til sidst placerer en tekstfil med installationsoplysningerne på computerens Skrivebord. Denne fil indeholder blandt andet det IP-nummer, harddisken er placeret på, og adgangen til videre opsætning sker via en browser som fx Internet Explorer. Harddiskens menuer er nemme at gå til. LinkStation Pro Duo er en fremragende netværks­harddisk til de mere “kedelige” opgaver som backup, fildeling og FTP. Det er også muligt at få adgang til filer på harddisken via en browser. Desværre understøtter harddisken ikke UPnP, der er meget udbredt til deling af medier via netværket, og det begrænser dens anvendelighed som centralt lager til fx musik.

Fakta
  • Nem opsætning

  • Overskuelige menuer

  • Lille størrelse

  • Webadgang

  • Understøtter ikke UPnP

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her