Cookie- og privatlivspolitik


Buffalo LinkStation Mini

Netværksharddisken er lille, støjsvag og nem at tage i brug, men prisen per gigabyte er høj.

Set til:

2.900,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den lille netværksharddisk Buffalo LinkStation Mini er tændt og klar til brug, men siger absolut ingenting. Den har nemlig ingen larmende blæsere og klarer sig udelukkende med passiv køling.

Inden i kabinettet sidder to harddiske på 500 GB af den type, der bruges i bærbare computere, og som derfor heller ikke bruger alverden i strøm. I teorien skulle de være lidt langsommere end almindelige hard­diske til at overføre data, men i vores test oplevede vi ikke nævneværdige forskelle.

Opsætningen er hurtigt klaret med tilslutning af strøm og netværkskabel og installation af de medfølg­ende programmer på den pc, som skal administrere netværksdisken. Trods den lille størrelse kan den oven i købet alt det, vi forventer.

Administrationsprogrammet gør det let at oprette brugere, beskyttede mapper eller FTP-adgang, så det er muligt at komme til filerne via internettet.

Netværksharddisken kan benyttes som medieserver for musik, film og billeder i samspil med andre enheder, der understøtter standarden, for eksempel en af de nye spillemaskiner, der kan trække underholdningen ind i stuen via hjemmets netværk. På bagsiden er netværksharddisken samtidig udstyret med et USB-stik, som kan benyttes til at tømme indholdet fra et digitalkamera eller en USB-nøgle direkte ned på harddisken, uden at der er behov for at komme omkring computeren. Det gør det ekstra nemt at tage backup af de digitale billeder og så sortere dem senere.

Fakta
  • Støjsvag

  • Lavt strømforbrug

  • Kopiering fra USB-nøgle

  • Kan ikke udskifte diske

  • Dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her