Cookie- og privatlivspolitik


Buffalo LinkStation Live

Denne diskrete netværksharddisk fra Buffalo lider kun af ét problem, nemlig at den er temmelig besværlig at sætte op.

Set til:

1.529,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne færdigbyggede netværksharddisk virker umiddelbart lidt spinkelt skruet sammen, men den vil glide godt ind i en stue, hvor den kan stå diskret i en bogreol eller lignende.

Den er ganske stille og har kun en enkelt lysdiode, der blinker på fronten. Opsætningen er desværre unødvendigt bøvlet. Trin for trin-vejledningen fungerer, men den er for kringlet og uoverskuelig. Der kommer også en firewall-advarsel, som man skal tage stilling til for at komme videre, og man skal genstarte Windows for at blive helt færdig med opsætningen. Når det endelig er overstået, fungerer enheden til gengæld glimrende. Administrationen er dejlig nem at gå til og simpelt opbygget, og hastigheden er udmærket.

Denne diskrete netværksharddisk fra Buffalo lider kun af ét problem, nemlig at den er temmelig besværlig at sætte op. Når det er overstået, er den nem at administrere og stille og diskret, og så har den endda en meget rimelig pris.

Fakta
  • Dejlig stille

  • Meget rimelig pris

  • Besværlig opsætning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her