Cookie- og privatlivspolitik


Buffalo Blu-Ray & HD DVD

Buffalo-brænderen er et glimrende værktøj. Men det tager sin tid at brænde en hel disk.

Set til:

2.091,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Buffalos nye eksterne drev læser og brænder de fleste diskformater, men det, der gør drevet ekstra interessant, er, at det kan brænde Blu-ray-diske.

Blu-ray-diskene kan rumme mellem 25 og 50 gigabytes, hvilket er over ti gange mere end en almindelig dvd. Derfor er de ideelle til datatunge ting som fx HD-film (film i høj opløsning).

Drevet kan brænde en Blu-ray-disk med op til seks gange normal hastighed. De fleste Blu-ray-diske, der er i handlen for tiden, kan kun klare at blive brændt med dobbelt hastighed.

Det betyder, at du skal væbne dig med tålmodighed, hvis du vil bruge hele pladsen på en 25 GB disk på én gang. Vi prøvede at brænde 20 gigabytes billeder på en 25 gigabytes disk, og det tog ikke mindre end en time og 21 minutter!

Brænderen leveres med en række programmer, heriblandt Nero 8, et krypteringsprogram og programmet TurboUSB, der angiveligt skulle speede tingene op. Da det var installeret, tog den samme brænding dog præcis samme tid. TurboUSB virker måske i andre sammenhænge, men ikke her. Det er nu ikke drevet som sådan, der er noget galt med. Det tager simpelthen bare lang tid at brænde 20 gigabytes på en disk, når det kun foregår med to gange skrivehastighed.

Drevet kan også bruges til at afspille Blu-ray-film og se dem på computerskærmen eller på et tilsluttet HD-tv. Desuden kan det læse det udgåede HD-DVD-format.

Der skal ikke installeres drivere eller noget. Drevet fungerer simpelt hen i samme øjeblik, det bliver sluttet til computeren.

Buffalo-drevet er lavet, så det også kan stå på højkant. En klar fordel på et overfyldt skrivebord.

Fakta
  • Kan læse alle formater

  • Eksternt drev

  • Kan stå på højkant

  • God software

  • Meget tidskrævende

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her