Cookie- og privatlivspolitik


Brother DCP-9045CDN

Denne solide printer har masser af godt at byde på.

Set til:

4.256,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med en vægt på hele 38 kilo er denne printer lidt af en sværvægter. Den har en praktisk skuffe til at montere tonerenhederne i, og der er dansk brugerflade til det hele. Så vi kan til nøds leve med, at oversættelsen er en smule svingende.

Brothers printer er udstyret med en dupleksfunktion, der er noget ud over det sædvanlige. Normalt kan dupleks blot skrive ud på begge sider af et ark papir, men denne avancerede version kan fx sortere og skalere siderne, så et A5-hæfte kan udskrives direkte. Det er temmelig smart.

Tekstudskrivningen er der ikke meget at sige om – den er bare i orden. Fotos udskrives med gode nuancer og fine overgange, og grafiktesten viser også god tegning af tynde streger og farveforløb. Der følger også et program til tekstgenkendelse (OCR) med.

Pastelfarver bliver godt gengivet. Til gengæld er mørke farver lovligt blege, og som det er tilfældet med flere af printerne i testen, bliver lyseblåt til gråt. Scanningen giver et nogenlunde resultat med flotte farveforløb, dog med lidt blege farver. Forbløffende nok går det galt ved foto­kopiering, der giver et groft resultat med mørke skygger, hvor alle detaljer er væk.

Hastighedsmæssigt klarer printeren sig fint og ligger tæt på de lovede 20 sider i minuttet, både i sort-hvid og farve. Det tager dog tid at få et farvefoto af sted, ligesom scanneren også er ret lang tid om at levere sit gode resultat. Økonomien er, især på grund af en flot sort-hvid-pris, god.

Konklusion
Denne solide printer har masser af godt at byde på: flot udskriftskvalitet, høj hastighed og en god scanner. Brugerfladen er på dansk, og den avancerede dupleksfunktion kan være nyttig.

Fakta
  • Fin printkvalitet

  • Avanceret dupleks

  • Bleger mørke farver

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her