Cookie- og privatlivspolitik


Brother DCP-770CW

DCP-770CW er mest interessant i forhold til funktionerne og tilslutningsmulighederne.

Set til:

1.299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Brothers lille multifunktionsprinter får man masser af brugervenlige funktioner og alle de tilslutningsmuligheder, man kunne ønske sig. Men hvis den primært skal bruges til fotoudskrivning, skal man væbne sig med tålmodighed, for i denne disciplin er den ekstremt langsom.

DCP-770CW kan udover den sædvanlige USB-tilslutning også tilsluttes netværket - både det almindelige kabelnetværk og det trådløse. Uanset hvad man vælger, hjælper installationsguiden godt på vej, så enhver kan finde ud af at sætte den op. Eneste irritationsmoment er, at der ikke medfølger et USB-kabel.

Generelt er udskriftkvaliteten rimelig. Fotoudskrifterne ligner fotos, og man skal meget tæt på, før man kan se, at printeren har lidt problemer med at adskille de mørkeste skygger, og at opløsningen er lidt prikket i det. Farverne er derimod gode og indbydende. Tekstudskrifterne er nemme at læse, men kommer man tæt på, ses det tydeligt, at bogstaverne er lidt hakkede, og så er der også lidt for meget blækstøj omkring dem - men til dagligdagsbrug er de ok.

Det værste ved multifunktionsmaskinen er hastigheden ved fotoudskrivning. Ved USB-tilslutningen tog det 14 minutter og 20 sekunder at udskrive et A4-foto i højeste opløsning, og da vi forsøgte os med den trådløse forbindelse var tiden horrible 16 minutter. Ved skanning, tekstudskrivning og fotokopiering går det dog en hel del hurtigere.


Funktioner er der masser af, og der er kortlæsere, PictBridge-understøttelse og et display, hvor man bl.a. kan se billederne fra tilsluttede hukommelseskort. Menuen er nem at betjene, og den reagerer overraskende hurtigt på selv store billedfiler i meget høj opløsning. Og det vi allerbedst kan lide er, at DCP-770CW er meget lille og fiks i det.

Fakta

Brother DCP-770CW

Højeste printopløsning: 1200 x 6000 dpi
Højeste skanneropløsning: 600 x 2400 dpi
Tilslutning: USB, netværk (10/100), trådløst netværk (802.11 b/g)
Display: 3,3" farve
Antal blækpatroner: 4
Papirkapacitet: 100 A4-ark
Kortlæsere: CF, MS, MS PRO, MMC, SD, SDHC, xD
PictBridge: Ja
Mål: 39,8 x 15 x 37 cm
Vægt: 7,3 kg.

  • Netværksunderstøttelse

  • Stort display

  • Mange kortlæsere

  • Lidt grov i udskriftkvaliteten

  • Hastighed ved fotoudskrivning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her