Cookie- og privatlivspolitik


Brother DCP-585CW

Brother DCP-585CW printer og scanner i god kvalitet og er lidt af et fund til prisen.

Set til:

901,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Brother DCP-585CW er en kompakt multifunktions­printer. Selv om den både rummer printer og scanner, fylder den ikke meget mere end en almindelig printer. Den har desuden trådløst netværk og en lille skærm.

Opsætningen af printeren foregår med hjælp fra skærmen. Her kan man se, hvordan man isætter blækpatroner og papir og slutter maskinen til det trådløse netværk. Det går glat takket være letforståelige vejledninger på dansk.

Flotte fotos
På skærmen kan man se billederne og udskrive dem eller printe et kontaktark, hvor alle billederne vises i miniature. Hvis man har travlt, kan man i en snæver vending printe i normal kvalitet, men så får man et ikke særlig imponerende resultat. Meget bedre bliver det, hvis man vælger den bedste opløsning. Også selv om man præsenteres for en advarsel om, at udskrivningen kommer til at tage lang tid, og at kun fotos i meget høj opløsning er umagen værd at printe i højeste opløsning.

Det er rigtigt, at det tager tid – faktisk over fem minutter, hvis man printer over det trådløse netværk, og noget mindre, hvis man har sluttet printeren til computeren med et USB-kabel. Resultatet er til gengæld godt, så hvis man har brug for knivskarpe fotoprint, kan denne Brother-maskine levere varen, hvis man blot har god tid.

Udskrifterne kommer dog aldrig op på siden af de print, man kan få fra deciderede fotoprintere. Men det forventer vi heller ikke fra denne billige multi­funktions­printer. Multimaskinen har kortlæsere, der kan læse flere forskellige typer hukommelseskort, så det er muligt at udskrive direkte fra kameraets hukommelses­kort. Man kan også tilslutte kameraet med et godt gammeldags USB-kabel.

Hurtig kopiering
Scanneren kan fremstille en A4-farvefotokopi i standardkvalitet på cirka 45 sekunder, og det er ganske godt gået. Det går endda endnu hurtigere, hvis man printer i sort-hvid, så Brother DCP-585CW er også glimrende som kopimaskine. Man kan naturligvis også scanne og gemme et foto i computeren i stedet for.

Der er en enkelt papirbakke i printeren, og den kan være lidt svær at styre til at begynde med. Det går dog bedre med lidt øvelse. Der kan være 20-25 ark i den, og bakken kan også rumme foto­papir i små formater som fx 10 x 15 centimeter.

Fakta
  • hurtig scanner

  • Fin billedekvalitet

  • Nem opsætning

  • Trådløst netværk

  • Langsom kvalitetsprint

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her