Cookie- og privatlivspolitik


Bose SoundDock Portable Model

Boses mobile iPod-højttaler lyder suverænt, men da man nærmest skal optage et realkreditlån for at købe den, ender karakteren på seks.

Set til:

2.995,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Bose SoundDock Portable Model er den bedste iPod-højttaler, vi til dato har hørt. Det er næsten, som at have musikerne stående på skrivebordet og spille koncert, så godt lyder den! Men prisen er desværre lige så svimlende høj som lydkvaliteten.

Designet er solidt og tungt, og højttaleren føles af meget høj kvalitet. Den kan tilsluttes en almindelig stikkontakt og har også batteri indbygget, så den kan tages med på skovturen. Producenten oplyser batterilevetiden til omkring tre timer ved max lydstyrke, men her blev vi også overraskede. Højttaleren buldrede derudaf for fuld lydstyrke i fem timer, før vi af diplomatiske årsager, blev nødt til at slukke den. Batterilevetiden forlænges selvfølgelig, jo lavere højttaleren spiller.

Balancen mellem bas, mellemtone og diskant er perfekt, og det bedste er, at lyden er så luftig og bred, at enhver detalje kan høres. Vi er specielt imponerede over bassen ved moderat lydstyrke, som giver nogle solide og autentiske dunk, man kan mærke. Højttaleren kan også spille ekstremt højt, før den bliver skinger og overstyrer.


Tilslutningen af iPod'en foregår ved, at man trykker på den lille skuffe nede under højttaleren. Skuffen drejer automatisk rundt om sig selv, og den lille dokkingstation kommer til syne. Når iPod'en er tilsluttet kan den fjernbetjenes fra den medfølgende fjernbetjening, og så er det ret snedigt, at højttaleren også oplader iPod'ens batteri. Der er også mulighed for at tilslutte andre mp3-afspillere via minijack.

Fakta

Bose SoundDock Portable Model

Mål: 31,5 x 17 x 17 cm (med dokken slået ud)
Vægt: 2,9 kg
Kompatibilitet: Virker med alle iPods med klik-hjul (bl.a. nano, mini og foto- og videomodeller) og iPhone

  • Høj lydkvalitet

  • Lang batterilevetid

  • Kan spille meget højt

  • Medfølgende fjernbetjening

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her