Cookie- og privatlivspolitik


Borderlands

Borderlands er en god blanding af rolle- og skydespil, der er holdt i en flot tegneseriestil.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Alle problemer kan løses med tilstrækkelige mængder vold. Det lader til at være mottoet i Borderlands, hvor det at bruge sin patron nummer 10.000 udløser ekstra erfaringspoint.

Spillet kalder sig selv for et Role Playing Shooter – altså et skydespil med en snert af rollespil, og det lever til fulde op til den titel. Du en lykkeridder, lejesoldat eller skattejæger, der pisker hen over ødemarken på planeten Pandora. Din baggrund er mere eller mindre irrelevant. Du har ingen venner, meget få bekendte, og alt, der bevæger sig uden for de små enklaver af bysamfund, der befinder sig enkelte steder, er en gyldig undskyldning for at donere en heftig mængde bly til miljøet.

Den grafiske del af spillet kræver lidt tilvænning. Alle figurerne og ting er behandlet på en måde, der giver spillet lidt af en tegneserieagtig udtryksform. Der er dog på ingen måde noget tegneserieagtigt over mængden af den vold, man oplever, når man først trykker aftrækkeren på sine våben i bund. Men i modsætning til andre spil, hvor man måske godt kan få en lidt dårlig smag i munden over mængden af blod, så gør netop den grafiske stil, at man mest morer sig. Det ligger ligesom til spillets stil at trække på skuldrene og kaste den næste granat.

Masser af våben
En af spillets detaljer er, at ingen våben ligner hinanden. Man oplever et væld af forskellige våbendesign, sigtekorn samt specielle effekter. En gal våbensmed har oven i købet skruet knivsblade og øksehoveder på enkelte af våbnene, der gør det muligt at filetere monstrene, hvis de kommer for tæt på.

Så selv om historien er lidt vandet, oplever man ikke på noget tidspunkt at blive træt, mens man spiller den igennem. Som en af fire arketyper stiger du i niveau som i andre spil i rollespilsgenren og har mulighed for at bestemme, i hvilken retning din karakter skal udvikle sig, imens du pløjer dig igennem fjenderne og finder nye og voldsommere våben.

Et af spillets forcer er det såkaldte co-op multiplayer, hvor du online kan samarbejde med op til tre andre om at løse spillets missioner. Monstrene bliver så mere udfordrende og belønningerne bedre. Når først man har spillet sammen med andre, føler man sig lidt alene i verden, hvis man vælger at gå tilbage til soloeventyret.

Spillet er en solid action­oplevelse med en snert af rollespil. Historien er langt hen ad vejen irrelevant, men det gør egentlig ikke så meget – for det er de mange våben samt det at kunne spille sammen om at plaffe alt inden for rækkevidde ned, der trækker.

Fakta
  • Mange forskellige våben

  • Mulighed for samarbejde

  • Lidt vandet historie

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Zeta Matched 2.0 er flotte velspillende højttalere til en fornuftig pris.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her