Cookie- og privatlivspolitik


Boogie Board

Boogie Board er et forsøg på at erstatte en notesblok og dermed skåne skovens træer. Ideen er god nok. Den kommer bare et par år for sent.

Set til:

349,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Boogie Board fungerer på nogenlunde samme måde som det klassiske tegnebræt, som de fleste kender fra barndommen. Dengang tegnede man på den grå flade med en pegepind og slettede igen ved at vende tegnebrættet på hovedet og ryste det.

Forskellen er blot, at Boogie Board er elektronisk, og der skal kun et tastetryk til for at slette noterne – eller tegningen, hvis maskinen har været i en barnlig sjæls hænder. Her opstår den moderne notesbloks første problem. Der er ingen advarsel, før tingene bliver slettet. Og der er ligeledes ingen mulighed for at gemme noterne – eksempelvis ved USB-tilslutning til pc’en.

Samtidig synes det frygteligt gammeldags med en tofarvet skærm uden yderligere funktioner, i en tid hvor håndholdte computere som smartphones og tavle-pc’er vinder frem. Og maskinen duer heller ikke som erstatning for notesblokken. Du kan ikke rive arket med indkøbssedlen af, folde blokken sammen og lægge den i lommen. Men den kan gå an som husketavle i køkkenet.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Størrelse: 22 x 14 x 0,4 cm
• LCD-skærm
• Indbygget batteri, som holder til cirka 50.000 rensninger
• Pen og instruktionsbog med-følger

  • Ingen advarsel inden slet

  • Kan ikke gemme noterne

  • Skærmen kun i sort-hvid

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her