Cookie- og privatlivspolitik


Bogen om Digital fotografering

Bogen er en god genvej til at blive en lidt bedre fotograf, men vil man have teori, går man galt i byen.

Set til:

249,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er ikke svært at tage digitale billeder, for de fleste kameraer er udstyret med en bunke automatiske indstillinger, der nærmest tager billedet for dig. Men hvis du vil tage gode digitale billeder, så er du nødt til at tage imod nogle gode råd fra folk, der ved noget om sagen.

Bogen om digital fotografering er netop en samling gode råd. Den giver ikke en grundig indføring i kunsten at tage digitale billeder, og den har heller ikke megen teori og tekniske forklaringer. I stedet leverer den en række svar på nogle konkrete spørgsmål.

Mangler fordanskning
Bogen er oversat til et letlæst dansk, men den savner i høj grad en fordanskning af mange af sine eksempler. For eksempel bliver vi anbefalet at købe vores fotoudstyr i en bestemt fotobutik i New York. Desuden henviser den i sine motivvalg hele tiden til amerikanske lokaliteter som Grand Canyon og Lincoln Memorial i Washing­ton. Et par steder er der også forklarende tekster i
illustrationerne, der slet ikke er blevet oversat.

Forfatteren skriver i et pjattet og kammeratligt sprog. Det skal sikkert gøre bogen lettere at komme igennem, men det har desværre den stik modsatte effekt. Heldigvis er det mest kapitlernes indledende tekster, der lider under det.

Selve de gode tips og råd fejler ikke noget. Ofte kommer der ikke en forklaring på, hvorfor man skal indstille kameraet på en bestemt måde; man får bare at vide hvordan. Hvis det er en bred grundviden om digital fotografering, man er ude efter, er det altså ikke her, man skal lede. Til gengæld er der rigtig mange gode råd, som man kan bruge i specifikke situationer med det digitale kamera.

Bogen er delt op efter typer af motiver som portræt, sport og bryllupsbilleder. Og så er der et afsnit om print af de digitale pletskud. Alt sammen meget kortfattet, så man hurtigt kan læse det og selv komme i gang med at eksperimentere med kameraet. Bogens 217 sider er udstyret med masser af farvefotos, og den er meget hurtigt læst. Selv øvede hobbyfotografer kan ikke undgå at blive lidt klogere af den.

Fakta
  • Praktisk inddelt

  • Gode brugbare råd

  • Mangelfuld fordanskning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
ASUS EAH4850 TOP (EAH4850 TOP/HTDI/512M/A)

ASUS EAH4850 TOP (EAH4850 TOP/HTDI/512M/A)

Et hurtigt og smart spillegrafikkort til en rimelig pris.

Læs mere

@computer Micro 5051 REV005

@computer Micro 5051 REV005

Micro 5051 henvender sig til det publikum, der ikke vil spille spil, og som bare vil skrive breve og tjekke e-mails fra en flot og flad pc, der ikke fylder hele skrivebordet.

Læs mere

Seagate FreeAgent Desk 1.5Tb

Seagate FreeAgent Desk 1.5Tb

Denne eksterne harddisk leverer masser af plads til en ganske rimelig pris.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her