Cookie- og privatlivspolitik


B&O Beosound 5

Var det ikke lige for prisen, ville vi anbefale alle at købe BeoSound 5 – verdens lækreste musikserver.

Set til:

36.995,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er nok de færreste af os, der lige har små 37.000 kroner til en harddisk på 500 gigabytes. Det kan man da kalde en overpris, der vil noget. Men når harddisken er pakket nydeligt ind i en diskret kasse med et lige så diskret logo, hvor der står Bang & Olufsen, og når boksen nu er udstyret med et 10,4 tommer stort betjeningspanel, så begynder det at give en form for mening. BeoSound 5, som dyret hedder, er en medieserver, og den kan ret beset hverken mere eller mindre end så mange andre på markedet. Men den skiller sig unægtelig ud med sit gennemførte udseende.

Smarte betjeningshjul
På den store skærm vælger man den musik, man ønsker, og det foregår via store metal­drejehjul i højre side af skærmen. De kører med præcis den rigtige modstand og gør betjeningen til en rendyrket fornøjelse. Hjulene styrer volumen, men også de forskellige melodier eller kunstnere, der ligger på fx den indbyggede harddisk. En skarp lysstråle løber tværs over skærmen, så du kan se, hvilket nummer du vælger. Det er et enkelt, utraditionelt og meget funktionelt interface, vi kun kan opfordre andre til at kopiere, i den udstrækning de kan.

Panelet er som sagt i kontakt med en server, som ikke blot har 500 GB harddisk, men også netværksforbindelse til fx musikservere
eller internetradio. Alt dette fungerer perfekt, og du kan da også streame video fra nettet eller lægge dine billeder på disken og vise dem på din fladskærm.

Denne del er der gjort mindre ud af – BeoSound 5 er først og fremmest til musik. Den klarer de fleste musikfiler, og den spiller også godt, når du tilslutter et par gode højttalere. Lyden har en fin dynamik og er god næsten uanset materiale.

Men lyden er ikke det aller­vigtigste, når man anskaffer sig B&O-udstyr. B&O køber man for design og betjening, og det får man til overflod med BeoSound 5. Eneste ankepunkt er naturligvis den latterligt høje pris. For ud over de små 37.000 kroner til BeoSound 5 skal du jo nok også have et par B&O-højttalere, der matcher musikserveren, og så løber prisen op.

Fakta
  • Design i verdensklasse

  • Betjening i verdensklasse

  • Kvalitet i verdensklasse

  • Stor skærm

  • Vanvittig pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her