Cookie- og privatlivspolitik


Blaupunkt TravelPilot Easy

Blaupunkts TravelPilot Easy er en udmærket GPS, der dog ikke kan bryste sig af meget lir – til gengæld er den god til at finde vej, hvilket trods alt er det vigtigste.

Set til:

998,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Blaupunkts bud på en billig GPS er et godt bekendtskab. Desværre har den testede model kun kort over Skandinavien, men kører man mest i Danmark, er det måske ikke det store problem.

Designet på den lille GPS er yderst diskret, men virker en smule plasticagtigt. GPS’en er simpel at gå til. Der er ingen smarte funktioner og desværre heller ingen TMC, hvilket er en skam – især når nogle af konkurrenterne i samme størrelse og prisklasse har det. Det betyder jo så desværre, at TravelPilot Easy ikke kan lede dig uden om trafikale forhindringer.

På trods af den lille mangel er TravelPilot Easy en god GPS. Den kører ikke ad mærkelige ruter, det er simpelt at starte en navigation op, og præcisionen er ganske god. Kun imellem høje bygninger kom den med mellemrum til kort.

Grafikken på TravelPilot Easy virker velgennemtænkt. Det er vigtigt, når man bruger en skærm, der er så relativt lille som den, der sidder på Blaupunkt TravelPilot Easy.

Blaupunkts TravelPilot Easy er en udmærket GPS, der dog ikke kan bryste sig af meget lir – til gengæld er den god til at finde vej, hvilket trods alt er det vigtigste.

Fakta
  • Præcis

  • Brugervenlig

  • Kun kort over Skandinavien

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her