Cookie- og privatlivspolitik


Blaupunkt TravelPilot 500

Det kan godt være, at Blaupunkt synes, at videonavigation er fremtiden, men vi er langtfra overbevist. Til gengæld er de andre funktioner udmærkede, og selve navigationsdelen fungerer fint.

Set til:

3.625,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Blaupunkt har puttet et kamera på bagsiden af TravelPilot 500. Det giver mulighed for, at navigationsgrafikken kan vises oven på et videobillede af vejen. Det lyder som en god idé, men efter at have kørt med det i et par timer sidder man tilbage med en følelse af, at det blot er en gimmick, der ikke rigtig giver nogen ekstra værdi. Faktisk griber man sig selv i at sidde og kigge på videobilledet, fordi det fanger opmærksomheden ud ad øjenkrogen, hvilket ikke blot er irriterende, men også til fare for trafiksikkerheden. Heldigvis kan man også bruge et almindeligt kort, og det virker faktisk ganske glimrende, for softwaren er hurtig, og GPS’en er tes­tens hurtigste til at genberegne ruten, hvis man tager et forkert sving.

Ud over den almindelige GPS-funktion er der masser af ekstrafunktioner, og det er muligt at se både video og høre musik på enheden. Derudover er der også mulighed for at tage billeder med det indbyggede kamera. Kvaliteten svarer til et kamera i en telefon.

Det kan godt være, at Blaupunkt synes, at videonavigation er fremtiden, men vi er langtfra overbevist. Til gengæld er de andre funktioner udmærkede, og selve navigationsdelen fungerer fint.

Fakta
  • Masser af funktioner

  • Stor skærm

  • Dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her