Cookie- og privatlivspolitik


Bitdefender Internet Security v10

Bitdefender Internet Security v10 er en billig og effektiv sikkerhedspakke, som må installeres på to pcer samtidig, og som giver gratis opdateringer i to år.

Set til:

455,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

For at teste hvor god beskyttelse Bitdefenders sikkerhedspakke ydede pcen, tog vi en tur ud i den skumleste ende af internettet, hvor spyware og virus normalt overtager styringen på de besøgenes pcer. Men uanset hvad vi udsatte pc'en for, lød der bare et venligt bip, efterfulgt af et vindue der informerede om, at Bitdefender havde blokeret endnu et angreb. Effektivt!

Installationen er ligesom den samlede sikkerhedspakke en omfattende affære. Det tager næsten tyve minutter at installere alle programmerne (antivirus, firewall, antispam, antispyware og forældrekontrollen), og undervejs skal man tage stilling til ret mange tekniske spørgsmål. Heldigvis er guiden god, og forklarer på et let og forståeligt sprog, hvad spørgsmålene betyder (og næsten også hvad man skal svare).

Efter endt installation skal programmerne sættes op. Man skal oprette en profil, der indeholder de sikkerhedspræferencer, man måtte have. Det er lidt avanceret, men også her får man hjælp fra en guide.

I det daglige mærker man ikke ret meget til programmerne. De ligger helt diskret i baggrunden, og giver kun lyd fra sig, når der er brug for en beslutning. Det kan fx være et program eller et spil som prøver at gå på internettet, eller at der er kommet en ny opdatering. Programmerne opdateres realtime, hvilket betyder, at de bliver opdateret i samme sekund, at der er en ny opdatering det er smart, for så er pcen altid beskyttet bedst muligt.

Fakta

Bitdefender Internet Security v10

  • God pris

  • Opdateres realtime

  • Brugervenlig

  • Må installeres på to pcer

  • Tung installation

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her