Cookie- og privatlivspolitik


Billig og grøn DAB-radio

Pure-radioens lyd imponerer ikke. Til gengæld er den lille og nem at betjene. Og billig. Et fint køb til værkstedet eller badeværelset.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den lille DAB-radio fra Pure gør ikke meget væsen af sig, bortset fra, at æsken er oversået med forsikringer om, at alt er produceret med mindst mulig CO2-forbrug, og størst mulig hensyntagen til miljøet, samt at en stor del kan genbruges. Men hatten af for det. Selve radioen er enkel og ligetil: når man tænder for den finder den en station og begynder at spille. Det er DAB-delen der er mest interessant, selv om radioen også kan modtage almindelige FM-signaler. DAB, der står for Digital Audio Broadcasting, eller på dansk: digital radio, gør det bl.a. muligt at få god lydkvalitet under de fleste forhold og samtidig sende informationer om de enkelte musiknumre, og fx vise sangtitel og kunstner i et display. Sådan er det også hos Pure-radioen. Oplysninger om radiostationen og musikken kan læses på en lille skærm, og det fungerer alt sammen glimrende. Det er nemt at finde nye programmer og skifte mellem dem, og knappernes funktioner er tilsvarende enkle.

Pure-radioen er en ganske lille radio med en enkelt ganske lille højttaler. Det giver ikke imponerende lydkvalitet – ja, det giver end ikke stereolyd – det får du kun, hvis du tilslutter hovedtelefoner. Så du skal ikke forvente den store lydoplevelse, selv om signalet er digitalt og dermed uden diverse knas og støj. Til gengæld kan radioen spille overraskende højt! Stiller du ikke store krav til lyden, er den lille radio ganske fin som ekstra radio i køkkenet eller på kontoret.

Radioen kræver ikke overraskende en smule strøm. Det får den fra den medfølgende strømforsyning, men radioen kan også køre på batteri. Men når du så åbner låget til batteriafdelingen finder du blot en seddel der forklarer hvor mange tons batterier der årligt bliver smidt ud, samt at radioen kun kan bruge en specialfremstillet grøn genopladelig batteripakke. Den må du ud at købe separat, for den følger ikke med. En anelse irriterende, selv om det er med til at sikre den lave pris.

Fakta
  • Billig

  • Nem at betjene

  • God modtagelse

  • Dårlig lyd

  • Batteripakke følger ikke med

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her