Cookie- og privatlivspolitik


BenQ MD300 Sense Mouse

Underholdningsværdien i BenQ's sorte dansemus er svær at få øje på, men den er billig og solid.

Set til:

195,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

BenQ's billige mus kan lyse, blinke, brumme og "danse på skrivebordet". Et opfindsomt indslag som med sikkerhed vil begejstre småbørn. Men enhver over 5 år vil få spat af lys- og lydeffekterne i løbet af meget kort tid.

Musen i sig selv føles egentlig ganske solid og er ret lille i det, så den passer til små hænder. Den forbindes til pc'en via USB, og så er det fint, at kablet er lidt over halvanden meter langt, og at det er så tyndt, at det ikke generer betjeningen. Musen har de sædvanlige to højre/venstre-knapper og et rullehjul, og inde under den kulsorte plastikskal sidder en række små lysdioder, der lyser op, når man udfører nogle bestemte bevægelser eller klik-kombinationer. Musen kan også indstilles med det medfølgende program til at blinke og brumme, når der fx kommer en e-mail (med Outlook).

På producentens hjemmeside står der, at musen kan danse, og at man bare skal sætte sig tilbage i stolen og nyde forestillingen. I praksis består "dansen" i, at musen blinker og brummer, mens den pga. brummeriet sejler langsomt men sikkert ud over bordkanten - omtrent lige så interessant, som når vækkeuret ringer. En lille ekstrabonus ved dansen var, at Windows Media Player sløvede så kraftigt ned, at det tog 30 sekunder at åbne en ny sang. Heldigvis kan man slå effekterne fra.

Fakta

BenQ MD300 Sense Mouse

  • Lav pris

  • Føles solid

  • Langt kabel

  • Irriterende lys/lydeffekter

  • Sløvede Windows Media Player kraftigt ned

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her