Cookie- og privatlivspolitik


BenQ G2412HD

I al sin enkelhed løser denne skærm fra BenQ opgaven godt. Den har en acceptabel billedkvalitet, en god manual, og med fornuftig brug af menuen står film rigtig flot.

Set til:

1.666,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

BenQ’s nye 24-tommer-skærm gør det rigtig godt uden de store armbevægelser. Prisen er helt i bund, så vi forventer som udgangspunkt ikke alt for meget.

Der er ikke mange omsvøb ved skærmen. Foden klikker nemt på, og en lille fiks kabelholder holder orden på sagerne bag skærmen.

En opløsning på 1920 x 1080 og et kontrastforhold på 1000:1 er fint til den lave pris. Der er til gengæld ikke indbyggede højttalere. Hurtigstarten er ikke særlig nyttig, men den elektroniske manual er på dansk og meget grundig.

Der er tilslutning til VGA, DVI og HDMI, og som en ekstra bonus er der en minijack-udgang til at høre lyden fra HDMI-kablet via hovedtelefoner eller et højttalersæt. En udgang, der for en gangs skyld er placeret fornuftigt på siden af skærmen, så den er til at nå uden at vride armen af led.

Et betjeningspanel nederst til højre er nemt at finde, uden dog at springe for meget i øjnene, når man sidder foran skærmen. Det fungerer fint uden ligefrem at være fremragende. Menuerne reagerer lidt langsomt, og man skal indimellem tænke sig om for at vælge den rigtige knap. Det er dog set værre på andre modeller.

Farverne står nydeligt på skærmen, og målingerne bekræfter, at farvebalancen er i orden. Til gengæld står den ikke helt skarpt, selv med den digitale indgang.

I standardindstillingen er sort ikke helt sort, og når der skal vises film, kan det anbefales at skifte til en indstilling med dynamisk kontrast. Så står farverne rigtig flot, og sort vises som helt sort.

Konklusion
I al sin enkelhed løser denne skærm opgaven godt. Den har en acceptabel billedkvalitet, en god manual, og med fornuftig brug af menuen står film rigtig flot. Alt i alt en fin skærm, der med sin lave pris er et godt køb.

Fakta
  • Flotte farver

  • God dansk manual

  • Sløvt menusystem

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her