Cookie- og privatlivspolitik


Belkin N1 Wireless Router

Routeren Belkin N1 fungerer glimrende, prisen er rimelig.

Set til:

747,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne blanksorte router har været på markedet en tid, og vi har faktisk testet den før. Softwaren, der driver routeren, er dog blevet opdateret en del gange siden.

Routeren giver indtryk af diskret styrke, og de store statuslamper på forpladen viser nøjagtigt, hvordan netværket skal være forbundet og fungere. At Belkin stadig er de eneste, der gør det så overskueligt, kan undre. Det giver god hjælp til at finde og afhjælpe eventuelle problemer i forbindelsen, og det er en stor fordel. Ekstrafunktioner i øvrigt leder man dog forgæves efter i Belkin N1.

Der er ikke en knap til hurtig opsætning af kryptering, men dens gode webbaserede brugerflade gør, at det ikke er noget større problem.

Brugerfladen har en navigationssøjle i venstre side med mange punkter, så det er nemt at komme direkte til det, man har brug for. Layoutet på siderne er enkelt og funktionelt og en fornøjelse at bruge.

Da vi sidst testede Belkin N1, havde vi problemer med forbindelsen. Det er ikke tilfældet denne gang, hvor routeren og det tilhørende netkort fungerer gnidningsløst. Vi gætter på, at den nyeste driver har løst problemerne.

Denne router er lynhurtig, dog kun inden for cirka 10 meter. Hastigheden falder ret hurtigt med afstanden, og rækkevidden er, når det kommer til stykket, gennemsnitlig.

Routeren Belkin N1 fungerer glimrende, prisen er meget rimelig, og hvis man har brug for et N-netværk, hvor hastigheden er vigtigere end rækkevidden, er den et godt køb.

Fakta
  • Højeste hastighed

  • Nem opsætning

  • Rækkevidde på det jævne

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her