Cookie- og privatlivspolitik


Belkin N+ Wireless Router

Routeren giver god forbindelse og hastighed og er nem at sætte op, og prisen er fornuftig.

Set til:

556,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Belkin N+ Wireless Router er holdt i sort, men er noget mere diskret i størrelsen end den fyldige forgænger. Denne model er bygget til at stå på højkant, og det gør den godt med en stor, indbygget fod. To små antenner topper det diskrete design. Der følger ingen trykt manual med, blot en lille vejledning til at komme hurtigt i gang.

Guiden på cd’en imponerer – i løbet af et par minutter hjælper den med at etablere forbindelser, at navngive netværket og at tjekke, at alt er forbundet, som det skal. Det er hurtigt at få det grundlæggende på plads. En tilsvarende fin guide tager sig af krypteringen. En tredje guide installerer et styreprogram til routerens filserver.

Brugerfladen er mange steder skrevet med ret små bogstaver og bærer ikke præg af nogen særlig indsats for at gøre den forståelig. Der er mange muligheder, men man skal vide noget om dem for at kunne udnytte dem. De fleste vil ikke få brug for flere indstillinger end dem i guiderne, men det er godt, at de ekstra muligheder er der, hvis behovet skulle vise sig.

Routeren er nem at sætte op og forbinder sig uden tøven til både Belkins eget netkort, der er testet her til venstre på denne side, og konkurrerende mærker.

Hastigheden på 60 Mbit/s er god uden dog at sætte nye rekorder. Forbindelsen er stabil, om end vi af og til oplevede dyk i
hastigheden.

Rækkevidden er med 100-150 meter i fri luft i top, med god antenne­styrke og en forbindelse, der holder, når man er langt væk fra selve routeren, som understøtter standarderne 802.11b/g/n.

Et af salgsargumenterne for denne router er, at den lader dig dele diskplads over netværket, fx med USB-nøgler og flashkort fra kameraer. Der følger et lille program med, som sørger for at gøre de eksterne enheder synlige over netværket, og tanken er, at man blot skal sætte dem til, og så virker det. Det var svært at få til at fungere i praksis, da routeren nægtede at genkende flere af vores testenheder, og selv når de blev genkendt, fandt hjælpeprogrammet ikke frem til dem. Og programmet gør intet for at løse problemet.

Fakta
  • Nem opsætning

  • God forbindelse

  • Flot rækkevidde

  • Fornuftig pris

  • Diskdeling fungerer ikke

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her