Cookie- og privatlivspolitik


Battlestations: Pacific

Flot og underholdende krigsspil med mange forskellige missioner og fartøjer at vælge imellem.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er flysimulatorer, der efterligner flyenes betjening og bevægelser ned til sidste detalje, og så er der spil, der bare prøver at gøre flyvningen så sjov og actionfyldt som muligt. Battlestations: Pacific hører helt klart til i den sidste kategori.

Spillet foregår under 2. verdenskrigs stillehavskrig, og det byder både på missioner til vands og i luften. Der er mange forskellige missioner, som skal gennemføres, og der er stor forskel på underholdningsværdien. Flymissionerne er de bedste. De giver en rigtig god fornemmelse af fart og fare Der er knap så meget action i at snige en japansk miniubåd ind i havnen i Sydney. Du kan spille som både amerikanere og japanere, hvilket giver lidt forskellige spiloplevelser. Der er et stort udvalg af fly lige fra jagere og torpedobombere til rekognosceringsfly, og udvalget af flådefartøjer er lige så varieret.

Flyene kan være lidt svære at styre med musen; du er hele tiden nødt til at løfte musen, når du skal foretage store sving, fordi den når kanten af musemåtten. Her er det en god idé at bruge en controller i stedet for. Spillet tynges af meget lange loadtider mellem missionerne. Det er dog værd at vente på, for grafikken er flot og detaljeret.

Fakta
  • Flot grafik

  • Mange fly- og bådtyper

  • Lange loadtider

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her