Cookie- og privatlivspolitik


Battleforge

Kortspil og strategi blandes sammen i BattleForge. Vi foretrækker nu stadig enten kortspil eller strategi.

Set til:

324,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Spillet BattleForge er en særpræget, men interessant blanding af kortspil og såkaldt real-time-strategi. I den genre skal man typisk selv stå for at producere sine kamp­enheder i dertil indrettede bygninger. Men i BattleForge skal du derimod trække et kort fra den bunke, du har til rådighed. Der er et utal af forskellige figurer at vælge imellem, lige fra drager og varulve til skeletter.

Der følger en del point med spillet, når du køber det. Dem kan du bruge til at købe kort for i spillets onlinebutik, men når pointene er brugt, må du til lommerne. Kendere af fantasy-kortspil er sikkert vant til at betale for ekstra kort, men når man spiller et strategispil, er det ekstremt irriterende at måtte punge ud for at få den fulde spiloplevelse.

Selve spillet er rigtig flot, og det ville have været et fint rendyrket strategispil. Det er sjovt at spille mod andre over nettet, men kortspil­elementet gør, at man nogle gange bliver jordet af supervæsener styret af kort, som man ikke selv er i besiddelse af. Det gør flerspiller­oplevelsen lidt skæv.

BattleForge forsøger at lokke tilhængere af to forskellige spiltyper til. Men det lykkes kun delvist. Denne anmelder følte sig i hvert fald en smule snydt. Ved at blande kortspil sammen med real-­time-strategi forsvinder meget af strategi­elementet, hvor man konstant skal holde styr på produktionen af friske kamptropper. Men for fans af fantasy-kortspil kan der måske være noget at hente her.

Fakta
  • Flot

  • Interessant genreblanding

  • Stort udvalg af figurer

  • Betaling for kort ydelse

  • Ulige spil over nettet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her